Новата любов на Брад Пит: потвърдена!

Вече е известно, че Никол Потуралски е новата завоевателка на сърцето на актьора.

Вече е известно, че Никол Потуралски е новата завоевателка на сърцето на актьора.

Супер секси мъже, които потвърждават - възрастта е само число​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Супер секси мъже, които потвърждават - възрастта е...

Виж всички снимки

►►► Брад Пит: как се пребори с алкохолизма си

Западната пресата усърдно прави неспирни опити да разбере подробности около личния живот на 56-годишния Брад Пит след раздялата му с 45-годишната Анджелина Джоли, но беше принудена да се задоволи само с предположения и информация от вътрешни информатори.

В крайна сметка така и не се появи нов спътник до актьора на червения килим, а редките кадри на предполагаемите момичета казваха твърде малко. Но сега, изглежда, има по-солидни доказателства, че актьорът не е сам.

Папараци са успели да снимат холивудската звезда с 27-годишния немски модел Никол Потуралски на летището Le Casteillet, откъдето са излетяли от Париж с частен полет.

Американски таблоид споделя коментар на очевидец за пътуването на двойката като ги сравнява с "влюбени тийнейджъри".

"Целуваха се, а Брад беше много внимателен към спътницата си. Наблизо имаше хора, но той сякаш не се притесняваше, че ще бъдат забелязани. Момичето, което беше с него беше истинска красавица и очевидно много по-млада от него".

Предполага се, че във Франция Пит е отседнал в имението си Шато Миравал в южната част на страната, където се състоя сватбата му с Анджелина Джоли.  За новата спътница на актьора е известно, че е успешен модел от около десет години. Освен това Никол говори пет езика и преди да развие кариерата си на модел е искала да стане биолог.

Как ли ще се развият нещата за новата двойка?