Новата лятна мода - невидими обувки

Забрави за сандалите и виж последното модно изобретение за твоите крака.

Навън е 30 градуса, а ти се чудиш как по-бързо да се прибереш и да свалиш всичко, което носиш... Особено обувките, в които ходилата ти сякаш се намират в мини сауна.

Галерия: Топ тенденциите за лято 2017

Виж всички снимки

Сандалите също не са най-удобния вариант, тъй като каишките им често ти правят рани и мазоли.

Благодарение на NakeFit можеш да се сдобиеш с обувки, с които да забравиш за гореизброените проблеми. Те представляват тънка подметка, която се залепя на стъпалото ти и оставя усещането сякаш си бос, но ходилата ти все пак за защитени от директен контакт със земята.

„Представи си свят, в който можеш просто да излезеш навън без да се притесняваш, че си бос. NakeFit е най-добрият начин да защитиш краката си във всяко едно отношение“, обясни марката във видео в Youtube.

Хипоалергичната подметка обещава да предпази краката ти от инфекции, подхлъзвания и наранявания, като ти позволи да излезеш без обувки.

►►► Какво казват любимите ти обувки за твоя характер

Представи си какво облекчение би било да се разхождаш с това ново изобретение по горещия пясък на плажа, а когато стъпваш в морето да не се притесняваш от това, което може да се крие в дълбините.

Изглежда не сме единствените, които харесват идеята, тъй като марката е спечелила близо 200 000 евро с кампанията „Kickstarter“, въпреки, че целта й се е ограничавала само до 20 000.