Нова вълна от омраза удари Адел: този път заради кралица Елизабет II

Вълна от омраза заля певицата и това, между другото, съвсем не е за първи път през последните години.

Миналата зима звездата се завърна след шест години отсъствие от сцената с новия си албум "30" и вече успя да влезе в няколко шумни скандала. През януари Адел трябваше да отмени концерт в Лас Вегас (и то предния ден), без да връща пари на феновете за билети, като се има предвид, че мнозина са пътували от други градове в Америка и съседни страни за концерта на любимата си певица.

Този път скандалът придоби наистина „кралски” мащаб. Факт е, че Адел беше поканена да вземе участие на гала концерт в чест на платинения юбилей на кралица Елизабет II, пише Daily Mail. Но певицата отказа да изпълни най-добрите си песни за Нейно Величество и британците поради натоварения си график.

Но феновете веднага отразиха, че Адел няма планирани концерти в близко бъдеще. Мнозина смятат, че певицата е много голяма звезда, но в крайна сметка кога друг път ще може да пее за самата кралица?

Да работиш с Адел, е истински кошмар

Вижте повече

Да работиш с Адел, е истински кошмар

Хората, работили за концерта на Адел, нарекоха работата с нея и нейния екип "истински кошмар".

Каква е истинската причина за отказа на Адел все още не е известно, но едно е сигурно - феновете на изпълнителката са дълбоко разочаровани (за втори път!)