Нова раздяла за Пийт Дейвидсън

Фийби Дайнвор и Пийт Дейвидсън са разделени.

Фийби Дайнвор и Пийт Дейвидсън са разделени.

►► Сърцето на Пийт Дейвидсън: пленено отново

26-годишната звезда от "Бриджъртън" Фийби Дайнвор и 27-годишният комик Пийт Дейвидсън се разделиха след пет месеца връзка.

Двойката е видяна за последно заедно миналия месец в Лондон - очевидци са категорични, че тогава двойката е изглеждала щастлива и доста влюбена. Сега обаче близки на актрисата твърдят, че връзката й с Дейвидсън не е преминала теста за връзка от разстояние (Фийби живее във Великобритания, а Дейвидсън в САЩ).

"Романсът на Пийт и Фийби беше ураган. От самото начало те бяха напълно отдадени един на друг. Връзката им бе бурна, но разстоянието им оказа голям натиск. Те ще останат близки, но ако нищо не се промени, връзката им няма да просъществува"

Източникът добавя, че и двамата имат много натоварени графици в момента и това вероятно ще бъде основната причина за разпада.

Според слуховете Дейвидсън се е влюбил в актрисата, след като е гледал сензационния сериал (и по-конкретно секс сцените с нейно участие).

Стоп кадри от сериала

"Тя беше абсолютно негов тип: свежо лице, млада, невинно изглеждаща красавица. Всички се шегувахме с него за сексуалните сцени и той, разбира се, призна, че ги намира за доста горещи. Пийт гледаше шоуто и почувства, че е предопределено да я срещне"

Припомняме, че в последно време всички връзки на Дейвидсън са доста кратки. Очевидно не прави изключение и тази... Той излизаше за кратко с Маргарет Куалли, Кая Гербер, а след това имаше връзка и с Кейт Бекинсейл. Въпреки кратката си връзка с Ариана Гранде, Пийт дори реши да направи предложение за брак на певицата, което тя прие, но четири месеца след годежа те се разделиха.