Нова мистерия и нов "A": Лъжкините се завръщат

Както народните поговорки гласят: няма нищо по-хубаво от старо вино и стари приятели, бихме добавили и старите сериали.

Както народните поговорки гласят: няма нищо по-хубаво от старо вино и стари приятели, бихме добавили и старите сериали.

Кой филмов герой отива на твоята зодия, виж в галерията по-долу:

Галерия: Кой филмов герой отива на твоята зодия

Виж всички снимки

►►► Кой е твоят филм според зодията

HBO Max определено доказаха, че са наясно, че всичко ново е добре забравено старо. А изненадите са все по-вълнуващи. Като започне от специалния епизод на "Приятели", завръщането на "Клюкарката", а сега компанията съобщава, че решават да заснемат нова версия на "Малки сладки лъжкини". Разбира се, все още е твърде рано за подробности, но големите новини тепърва предстои да бъдат разкрити.

Проектът е продуциран от създателите на „Смразяващи приключения на Сабрина“, които разкриват, че за новите епизоди на "Малки сладки лъжкини" снимките ще започнат това лято.

Новата версия, подобно на оригинала, ще бъде базирана на бестселърите на Сара Шепърд, но до момента се говори, че сега сюжетът ще се основава на нови герои. Събитията ще се развият 20 години след някои от трагичните събития в града, в който лъжкините израснаха.

В живота на група тийнейджъри ще се появи нов „А“ с цел да ги накара да платят за грешките на родителите си. Според авторите на новия проект тази история ще бъде много по-тъмна и по-ужасяваща от предишните серии.

Дали Ариа, Спенсър, Хана, Емили и Али ще се завърнат отново след толкова години, за да сложат край на "играта" на живота си?! Очакваме с нетърпение да видим какви нови мистерии и заплетени взаимоотношения са приготвили сценаристите!