Нова капка в препълнената чаша на семейството на Меган и Хари

Както гласи поговорката: "Рано или късно - всичко излиза наяве".

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

The Mail публикува откровено интервю с жената, с която принц Хари е загубил девствеността си.

От доста време всички обсъждат принц Хари и скандалните му мемоари, документалната поредица с Меган Маркъл и противоречивите му изказвания. В една от тях той твърди, че е загубил девствеността си с "красива, по-възрастна от него жена в провинцията", когато е бил тийнейджър. И сега "виновникът" за това събитие заявява съществуването си и разказва какво се е случило всъщност.

Снимка: стоп кадър от видеото

Саша Уолпол твърди, че точно тя е била първата жена, спала с принца през лятото на 2001 г. Но фактите, които двамата с Хари посочват се разминават, тъй като според нейните думи - тя щяла да навърши 19 години, а Хари бил на 16. Херцогът на Съсекс увери в мемоарите си всички, че жената е много по-възрастна от него. Освен това тя казва, че Хари е този, който я е тласнал към случилото се.

„Аз съм зрялата жена, която отне девствеността на Хари“, казва Саша. Уолпоул, която е работила като коняр на тогавашния принц Чарлз в имението му Хайгроув Хаус в Глостършър, а сега си изкарва прехраната като багерист.

На 21 юли 2001 г. тя поканила Хари в местната кръчма, където планирала да отпразнува 19-ия си рожден ден. По време на празненството Хари я поканил в задния двор, за да изпушат по цигара. След това "го направихме в съседното ранчо, точно както той го описва в мемоарите си "в резерват"".

„Той започна да ме целува. Беше страстно, интензивно. И двамата знаехме какво следва... От целувката всичко бързо се пренесе на пода. Беше моментално, пламенно, бам-бам, между двама приятели. Беше страхотно, защото не го правихме по принуда. За мен той не беше "принц Хари", беше Хари, моят приятел, и нещата излязоха малко извън контрол... Мисля, че беше неприлично, в смисъл, че това не трябваше да се случва“, каза тя.

Уолпол твърди, че тя не е имала и ни най-малка представа, че Хари е девствен, тъй като по абсолютно нищо не си е личало. "Всичко продължи общо около пет минути..."

Какво целиш, Хари? Нови (пикантни) подробности, които ядосаха феновете

Вижте повече

Какво целиш, Хари? Нови (пикантни) подробности, които ядосаха феновете

Дългоочакваните мемоари на принц Хари създадоха очаквания фурор. Както всичко, така и книгата се сдоби бързо със своите защитници и критици, но феновете са неприятно шокирани...

Уолпол споделя, че освен, че принцът е изопачил цялата ситуация в своя полза е използвал и арогантни шеги, които я карат да се чувства унижена: "Моментът, в който Хари пише, че съм го ударила по задника, след като сме приключили според мен е просто нахална шега, за да се направи препратка, че тогава съм работила с коне...".

Интересното е, че на снимките на Хари в компанията на Саша, направени от папараци точно по това време, определено се вижда, че принцът не флиртува с Уолпол, а по-скоро с останалите си приятели. Жената също така разкри, че всъщност е била обезпокоена от разкритието на Хари за кратката им среща, отколкото да се е зарадвала и да е използвала момента да се покаже пред света. Тя казва, че е пазила тайната му с години и се срамува, че той е изложил аферите им на публичен показ.