Нова година... с морски привкус

Деси Слава, Орлин Горанов, Кристина Димитрова и Веселин Маринов те очакват за Нова Година в Гранд хотел и СПА "Приморец".

Разкошният бургаски хотел предлага съвършен празник в 5-звезден лукс и грижа.

5-звезден блясък и величествен празник очаква всички гости на Гранд хотел и СПА "Приморец", Бургас за Нова Година. По традиция, той е домакин на изключително стилни и впечатляващи тържества. Те ще започнат още от 30-ти декември, като екипът планира да посрещне всеки гост със специален уелкъм дринк в компанията на водещия на празненствата за 10-та поредна година - Драго Драганов. Вечерта ще продължи със специална вечеря, последвана от предновогодишно парти с Деси Слава.

За децата ще има организирана забавна детска анимация.

В последния ден от 2023 г. ще има разкошно чаено парти с великолепни сортове чай и изкусителни сладкиши. За да може всяка дама да си осигури желаната визия за вечерта, отворен ще бъде салонът за красота Sense Beauty с коафьори и гримьори. За да се радват всички на истински пълноценна почивка, на разположение е СПА център 6th Sense с 3 хил. кв.м. площ, обширна термална зона, професионални терапевти, вълнуващи масажи и ритуали от всички кътчета на света.

Новата година гостите на символа на бургаското гостоприемство "Приморец" ще посрещнат в компанията на едно любимо дуо прекрасни музиканти - Орлин Горанов и Кристина Димитрова. За отличното настроение ще се грижи и вокална група Deja Vu. Менюто ще бъде много специално, за да допълни подходящо съвършения празник с кореспондиращи кулинарни шедьоври. За специалното "наздраве" с пожелания за щастлива и благополучна Нова 2024 г., ще има разнообразни класни напитки.

В първия ден от Новата година грижата за всички гости на Гранд хотел и СПА "Приморец" ще продължи с празничен вкусен брънч. Вечерта ще бъде музикална и запомняща се, като своите знакови песни ще изпълни неповторимият Веселин Маринов.

Ако искаш да посрещнеш Новата 2024 г. на крачка от морето и златния пясък, в компанията на великолепни музиканти, СПА грижа и с подбрани деликатеси и напитки, в елегантен и знаков хотел, посрещащ гостите на Бургас от 1959 г. до днес - мястото е "Приморец".