Нов удар за Рийз Уидърспун

Рийз Уидърспун се разделя със съпруга си.

Рийз Уидърспун се разделя със съпруга си.

Млади и прекрасни: как изглеждат децата на звездите на възрастта на майките си, виж в галерията по-долу:

Галерия: Млади и прекрасни: как изглеждат децата на звездите...

Виж всички снимки

►►► Рийз Уидърспун в ролята на най-добрата майка

Очевидно бракът на Рийз Уидърспун и съпруга й Джим Тот преминава през меко казано не най-добрите си времена. Според западните таблоиди двамата вече не живеят заедно и на практика изобщо не прекарват време заедно. А преди дни се появи информация, че 44-годишната Рийз е купила къща, в която смята да се премести.

Според информация на близки до двойката Рийз и Джим са се отдалечили един от друг: "Те се карат много и прекарват по-голямата част от времето си на разстояние един от друг. Дори на джогинг се опитват да не се засичат..."

Според слуховете, по време на изолация, напрежението между тях толкова се увеличило, че актрисата е на път да подаде молба за развод. Но все още няма информация, която да потвърждава това.

Както стана известно, наскоро Уидърспун похарчи над 10 милиона долара за нов дом в Лос Анджелис, в който, както изглежда, ще живее със синовете си.

Рийз отглежда 7-годишния Тенеси - от сегашния си съпруг и 16-годишния Дийкън от първия си съпруг - Райън Филип. Що се отнася до най-голямата й дъщеря - Ава, чийто баща също е Райън - момичето наскоро се премести в друг град, за да следва в колеж.

Припомняме, че Рийз и Джим са заедно от 10 години. Двамата се запознаха през 2010 г., а през 2011 г. се ожениха.

Дали наистина ще има развод за двойката, или кризата ще отмине?! Остава да разберем...