Нов удар! Тузара няма да се завърне в "Сексът и градът"

Е, признаваме - не допускахме, че има нещо по-лошо от отсъствието на Саманта в новите епизоди. Жалко - има!

Е, признаваме - не допускахме, че има нещо по-лошо от отсъствието на Саманта в новите епизоди. Жалко - има!

Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от „Сексът и градът“ - преди и сега, виж в галерията по-долу:

Галерия: Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от...

Виж всички снимки

►►► Неузнаваемият външен вид на Тузара

Голямото разочарование за всички вече е налице! След като първата лоша новина заля почитателите на сериала - Ким Катрал, която изигра невероятната Саманта Джоунс ще отсъства в новите епизоди, поради отказа на актрисата да се снима в продължението на култовия сериал, изглежда, че нямаше как да стане по-лошо... Е, оказа се, че има.

Page Six съобщава, че Крис Нот, актьорът, изиграл емблематичната роля на Тузара, няма да участва в продължението на сериала. Но това не е всичко. Дейвид Ейгенберг, който играеше Стив Брейди, партньорът на Миранда Хобс, също няма да се завърне, въпреки, че се носят слухове, че агентите му все още водят преговори за участието на актьора в сериала.

via GIPHY

Не е нужно да споменаваме, че най-голям интерес у всички ни предизвика именно любовната линия Кари Брадшоу и Тузара. В продължение на шест сезона всички почитатели на култовия сериал проследяваха с трепет тайнствения любовник на Кари, който се появи и изчезна от живота й по най-забележимия начин.

via GIPHY

В продължението на сериала - филма "Сексът и градът", който излиза през 2008 г., двойката бе на крачка от сватба (но се оказа неуспешна). Следващото продължение през 2010 г. бе нов опит за Кари и Тузара да се преборят за любовта си и сега изглежда, че Мъжът на мечтите най-накрая ще си отиде от живота на Брадшоу. И това е много тъжно.

Все още няма официално изявление за причината за отсъствието на Тузара, но преди няколко години имаше информация, че в третата част (която всъщност никога не е заснемана), мистър Биг, според плана на сценаристите, е трябвало да умре от инфаркт.

Разбира се, надяваме се да не е точно такава развръзката.