Нов ритуал в грижата за кожата от La Prairie

Изключително луксозната серия Skin Caviar приветства новото си попълнение Skin Caviar Essence-in-Lotion, което ще промени начина, по който се грижиш за кожата си.

Преди повече от 25години La Prairie се гмурка до дълбините на морето, за да улови ценните хайверени перли и използва тяхната рядка и възстановяваща сила. Резултатът е чудото Skin Caviar, създаден с мощните съставки на хайвера. Така се ражда легендата.

Днес, за първи път учените от La Prairie използват процеса на парна дестилация, за да уловят хайверените компоненти в кристално чист активен флуид. Класическите лосиони съдържат обикновена вода, но новият Skin Caviar Essence-in-Lotion е направен с хайверена вода - дестилат, получен от парната дестилация на хайверените перли.

Вместо обикновената вода, хайверената есенция допълва свойствата на ценния и рядък хайверен екстракт La Prairie, известен със своите стягащи и лифтинг резултати. Толкова усъвършенстван, Skin Caviar Essence-in-Lotion подобрява тена на кожата и моментално подобрява нейните хидратация и еластичност, предлагайки на жените ново, изящно преживяване.

Лосионът съдържа още ексклузивния клетъчен комплекс на La Prairie. Този патентован комплекс стои в основата на всяка формула от 4 десетилетия, предоставяйки съставки, енергизиращи фактори и съставки, противодействащи на стареенето, хидратиращи и ревитализиращи кожата.

Нова стъпка в бюти ритуала ти

Защо нова? Разработен да бъде първата стъпка от режима грижа за кожата, преди нанасянето на серум, Skin Caviar Essence-in-Lotion разбива кодовете на лосионите за грижа за кожата.

Употреба:

• Нанеси сутрин и вечер след почистване и тонизиране, преди серума

•Нанеси 2-3 капки от есенцията върху лицето с помощта на ръцете

•Масажирай с нежни движения по горепосочената схема