Носят се слухове: Кание Уест има връзка с мъж

Докато всички обсъждат предстоящия развод на Ким и Кание, в интернет се разпространява нова скандална история с участието на Уест.

Докато всички обсъждат предстоящия развод на Ким и Кание, в интернет се разпространява нова скандална история с участието на Уест.

14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян - в галерията долу

Галерия: 14 от най-голите снимки на Ким Кардашиян

Виж всички снимки

►►►Ким Кардашиян и Кание Уест се развеждат

Някои смятат, че рапърът има връзка с известния бюти-гуру Джефри Стар.

Снимка: @jeffreestar

Всичко започна с видео, в което блогърът Ава Луиз твърди: „Най-накрая, когато Ким реши да се разведе, мога да споделя клюката, която пазех в тайна толкова много месеци. Целият този развод не е изненада. Кание има връзка с известен бюти-гуру. Той е мъж. Много хора отдавна са наясно с този факт.“

Снимка: Twitter @kanyewest

И макар Ава да не назовава името на мъжа, последователите са убедени, че той е именно Джефри Стар. Самата Луиз също лайква коментарите, които водят към това предположение.

Също така още един повод много хора да считат, че Кание има връзка именно с Джефри, е фактът, че рапърът и бюти-блогърът живеят в Уайоминг. Както е известно Кание отдавна прекарва там времето си, творейки, а YouTube-звездата се премести на същото място през август.

Между другото, Джефри също подгря слуха и интереса на публиката с последния си пост в социална мрежа, в който написа: „Готов съм за неделната служба“. Това са традиционните концерти на Уест, които той изнася заедно с хор.

Самият Уест не е коментирал още новината, вместо него това направиха приближените до семейството eNews: „Слуховете за Джефри и Кание не отговарят на истината“.