Ноември 2015

Лорън Конрад - стил и скандали По какъв начин влияе езикът на жетовете на съдбата ти Перфекционистка ли си? Имаме да ти кажем нещо много важно!

Ноември 2015

От редактора

„Мии-ля след мии-ля. Проо-мяна след проо-мяна“, замислено прочете на глас надписа на новия ми любим топ възрастният служител с побеляла коса от индийски произход на бюрото за билети за метрото на летище Хийтроу. „Интересно! Бети – обърна се той към колежката си – чуй какво е написано на дрехата“. И повтори отново, този път с друг, отривист глас: „Миля след миля, промяна след промяна“, и се усмихна, този път задавайки ми дежурния въпрос, но с различна интонация, като на маг: „Къде искате да отидете, лейди?“.

Ах, тези сюрреалистични моменти в живота! Ако не бяха те, как щяхме да знаем, че сме на прав път?

Ще призная нещо. Малко се страхувам от промените. Излъгах. Хич не ги обичам. Дали дори леко не ги мразя? Даже се отчайвам, когато чуя за нова промяна на Google Chrome. Видя ли, че приложенията ми в телефона започват да се преинсталират, винаги малко гъбясвам какво ли няма да ми хареса. Тиктакам спокойно като швейцарски часовник в подредена среда – любими улици, любими салати, любими магазини. Вече съм измислила картата на своя свят, благодаря! Имам една приятелка, която непрекъснато се променя – цвят на косата, дължина, дрехи, какво ли не – и която не е съгласна с мен и често ми опонира, виждайки поредната ми черна рокля – уви, разликите са видими само за мен. „Промяната е животът, ако не се променяме, няма да сме живи!!!“. Точно така го казва тя – с три удивителни, понякога и с пет. Добреее де! Така е. Но това не ми пречи да се спирам преди всяка голяма крачка. Не ми пречи да ме е страх и да се колебая. Което пък от своя страна не ме е спирало да се хвърлям във всевъзможни приключения, защото адреналинът на промяната е несравнимо преживяване, но това са сериозни изключения. Има един психолог на име Ханс Селие, който е изследвал стреса. Това е работата на живота му. В неговия случай може би е точно да кажа, че е бил стресиран на работа (може и да не е шега, а да си е било истина). Г-н Селие открил, че стресът е опасен – и доказателството може да си и ти, когато едвам се влачиш с увиснали клепачи, но и че редовният стрес в малки дози е напълно полезен и препоръчителен за ежедневието заради червените кръвни клетки или нещо такова. С други думи, малко стрес действа добре, много – не. Ок, професоре, взех си бележка – вече ходя до едни и същи места, като стигам до тях по различни улици; опитвам различни салати на любимите си места и се озовавам на летища, носейки с тениски с надпис „Миля след миля, промяна след промяна“. Лека полека започва да ми харесва. В случай че и ти си готова за промени – в този брой сме дозирали правилно идеите си – новите тенденции в дрехите и козметиката, няколко предложения как да бъдеш по-малко перфектна и повече щастлива, както и неща, които няма как да прочетеш другаде – така де, това е твоето Cosmo!

Лорън Конрад - нашето момиче от корицата този месец!

Дните на сълзи и размазан грим са далеч назад в миналото на Лорън Конрад. Щастливо омъжена и на прага на първото си ревю на супер успешната си модна линия за KOHL’S, вече не я е грижа за мнението на другите – тя просто се наслаждава на живота си...

Виж цялото интервю на Лорън в новия ни брой!

Галерия: 24 прически за дълга коса от Лорън Конрад

Виж всички снимки

Галерия: Секси стилът на Лорън Конрад

Виж всички снимки

От корицата

Най-добрите козметични решения за красотата ти (30) са събрани накуп – в техния пълен блясък. Ако си перфекционистка, имаме да ти кажем нещо важно(46), а след това ще се посветим на взимането на мъдри решения (52). Езикът на жестовете влияе на твоята съдба (58), както и храната, която избираш да ядеш – горчива е истината за сладките радости (110). Но пък добрият стар секс, когато е правен с любов, удоволствие и пеперудите пърхат в стомаха ти (103) е несравним.Дори и Лорън Конрад, нашата звезда от корицата, може да го потвърди (61).

Мода

Добре, че топлите шапки са на мода (13), топли са и палтата, които избрахме за теб (16). Топли означава и красиви (76), а стилната визия може да бъде постигната и с много (22) и с малко (23) пари. Акцентираме на 5 визии, които можеш да постигнеш лесно (18) и как да избереш обувки спрямо фигурата си (20). Изборът на чанти също не е е лесен, виж сама (21).

Красота

Червилата са нашата слабост (25), но освен в ежедневието държим да сме хубави и във фитнеса (34). Сезонът дойде с много парфюми, а ако се колебаеш, реши теста ни, за да намериш твоят (37), както и как да поддържаш косата си, ако се боядисваш (35).

Тяло

„Зеленчуци, който не е яде“ е популярна детска песничка, но новото й продължение е „какво е супер вкусно няма да разбере“ (103). Макар и натъпкани с витамини, понякога се налага да взимаш екстра – кои и какви – има тук (108)

И още

Топлата напитка зимно време е важна като леден коктейл през лятото (113). Като сме седнали на приказка над димящата чаша, нека обсъдим феномена „момичета, които си падат по гейове“ (96) и тройките (92).

Във всеки брой

4 От редактора

6 Идеи за месеца

116 Хороскоп

118 Шопинг информация

120 Cosmo тест