Нищо не е било... "Просто ей така"

Ким Катрал разкри как продуцентите на And Just Like That... и Сара Джесика Паркър всъщност са я отстранили от проекта.

Ким Катрал разкри как продуцентите на And Just Like That... и Сара Джесика Паркър всъщност са я отстранили от проекта.

14 ужасяващи визии на Кари Брадшоу, виж в галерията по-долу:

Галерия: 14 ужасяващи визии на Кари Брадшоу

Виж всички снимки

►►► Кандис Бушнел: Това не е моята история. Тъжно е!

Оказва се, че не всичко е било просто така... За първи път от излизането на сериала Ким Катрал сподели личните си чувства относно "напускането" на продължението на „Сексът и градът“.

Актрисата разкри истината за напускането си на проекта. В интервю за Variety тя сподели, че всъщност никой от участниците във филма на And Just Like That... дори не се е свързал с нея и не й е предложил да се присъедини към актьорския състав. Най-обиден за Ким се оказва фактът, че разбира за продължението на проекта от... социалните мрежи!

„И аз, както всички хора, научих за заснемането на„ Просто ей така“ от интернет. За мен това беше истински шок. И все още не мога да разбера дали това има нещо общо с факта, че не съм приятелка със Сара Джесика Паркър? Защо трябва да сме приятели, за да продължим да работим заедно? За мен това е мистерия..."

Ким намеква за приятелството между Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. Съдейки по логиката на Катрал, те са успели да останат в проекта, благодарение на приятелството си с Паркър, от чието мнение очевидно зависи възможността да продължат работата си в „Просто ей така“. Според актрисата тя просто е била „отстранена от шоуто“, без да й бъдат предложени никакви възможности за сътрудничество.

Освен всичко - новият проект беше обявен, след като продуцентите на Sex and the City са изпратили на Саманта чернова на сценарий за третия игрален филм - Ким е била поразена от сюжета и ролята на Саманта.

„В третия филм „Сексът и градът“ беше планирана афера между Саманта Джоунс и Брейди (сина на Миранда). Това много ме обиди. Според сюжета той трябваше да изпрати личните си снимки на моята героиня. Отхвърлих тази посока на развитие... Та, това беше пошло и ужасно."

Вероятно личните принципи и ценности на актрисата не са се харесали на продуцентите. Или наистина всичко е свързано с връзката между Паркър и Катрал. Известно е, че щом става въпрос за снимки - Сара е лидер, който не търпи критика.

Припомняме, че продължението на култовия сериал „Сексът и градът“ излезе през декември 2021 г. "И просто така" беше критикувано заради прекалено либералния морал на героините, но ще видим какво ще се случи във втория сезон.