Никола застана между Виктория и Бруклин: Връзката им е пред разруха

Как Никола Пелц разруши връзката на Виктория Бекъм с големия й син?

Колкото и семейството да отричаше, че има проблеми (и то сериозни) във взаимоотношенията си, ето, че лека-полека излизат наяве.

В продължение на много години семейство Бекъм са еталон за своите фенове. На пръв поглед може да изглежда, че в семейството им винаги цари хармония и любов, но това далеч не е така. В мрежата отдавна се носят слухове, че Виктория не харесва съпругата на най-големия си син Никола Пелц.

Според източници на Page Six, недоразуменията започнали да възникват много преди сватбата. Оказва се, че Никола е направила всичко бъдещата й свекърва да не участва в планирането на тържеството: „Те не се понасят и не си говорят. Подготовката за сватбата беше ужасна... Никола не искаше Виктория да се намесва. Тя не й каза почти нищо. Тяхната комуникация беше минимална“, казват вътрешните лица.


Източниците също отбелязват, че отношенията между Виктория и Бруклин са се влошили на фона на назряващия конфликт. "През последните няколко месеца Дейвид и съпругата му почти не контактуваха със сина си..."

Според запознати истинската причина за спора може би е, че Никола ревнува от славата на Виктория.