Никол Кидман и Кийт Ърбън са разделени?

Двойката не се е появявала заедно от месеци

© splash

Никол Кидман и Кийт Ърбън са една от златните звездни двойки, но изглежда връзката им се изправя пред поредното предизвикателство. 

Галерия: 16 звездни двойки, които се разделиха преди края...

Виж всички снимки

Наскоро медии и фенове отбелязаха, че актрисата и музикантът не са се появявали на публични места заедно от август месец насам. Въпреки че досега нито един от тях, както и никой от екипа им да не е подсказвал, че двойката да преминава през труден период, още повече да е тайно разделена, приятелите им са притеснени, че нещо се случва с брака им. 

Галерия: Как жените от различните зодии се държат като...

Виж всички снимки

Основният аргумент за това, че Никол и Кийт са се раздели, е фактът, че досега те не са прекарвали повече от пет дни разделени. "Започнахме да се питаме дали нямат някакви нови проблеми, особено като всеки от тях не спира да говори колко им е трудно да са далеч един от друг за прекралено дълго време. Имаха много възможности да бъдат заедно, но изглежда предпочитат да не го правят", споделя приятел на двойката. 

►►►Най-горещите звездни целувки

Никол и Кийт живеят в Нашвил, където отглеждат двете си деца - 8-годишната Съндей Роуз и 5-годишната Фейт. Кънтри певецът наскоро отказа да придружи жена си до Лондон, където тя промотира нова лента.