Никога не прави като Линда Еванджелиста

Обратната страна на професия модел: Линда Еванджелиста разказа за жестоките си диети

от

Линда Еванджелиста откровено разказва за жертвите, които е трябвало да направи, за да бъде един от най-успешните модели на своето време (силно препоръчваме да НЕ правиш като нея).

© Getty Images

В последния епизод на подкаста Ruth's Table 4 знаменитостта обясни как поддържа фигурата си. „Преди можех да ям всичко. Метаболизмът ми започна да се забавя около 30-годишна възраст. Започнах да тренирам активно, когато бях на 27 години. Дойде период, в който трябваше внимателно да наблюдавам тялото си“, признава моделът.

Например Линда изпробва метода Master Cleanse, който включва пиене само на солена вода и билков слабителен чай в продължение на десет дни. Тя също посещава едноседмични ритрийти в Палма два пъти годишно. „Започнах редовно да правя прочиствания. Мисля, че това беше вредно за тялото ми“, обяснява тя. „Просто пиете течности – вода с лимон и мента или слабителен чай. Като цяло трябва да сте в състояние да изпиете една чаша сок на ден. И веднъж на ден можете да получите супа, която по същество се състои от вода и един единствен зеленчук“, обясни звездата. Накрая добавя, че сега не би прибегнала до подобни методи. И ние не ти препоръчваме да не правиш това и да се грижиш повече за здравето си (както физическо, така и психическо).

Линда Еванджелиста запази мълчание за сериозното си заболяване в продължение на няколко години. Едва това лято моделът за първи път разкри, че пет години се бори с рак на гърдата. По-рано в интервю звездата сподели как протича лечението ѝ.

"Бях готова да дам всичко, за да си спечеля свободата"

Вижте повече

"Бях готова да дам всичко, за да си спечеля свободата"

Линда Еванджелиста проговори за насилието от страна на бившия си съпруг.