Някои обичат по-люто: Кейт разказва за Шарлот

Кейт Мидълтън разкрива каква храна харесва дъщеря й Шарлот.

Някои обичат по-остро: Кейт Мидълтън разкрива каква храна харесва дъщеря й Шарлот.

Най-сладките моменти на принцеса Шарлот, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-сладките моменти на принцеса Шарлот

Виж всички снимки

►►► Ето ги и 11-те правила, които трябва да спазва принцеса Шарлот

Кейт Мидълтън и принц Уилям посещават мюсюлманския културен център Ага Хан в Лондон. Херцозите на Кеймбридж са там в навечерието на обиколката си в Пакистан. На събитието Кейт и Уилям се запознават с пакистанската култура и традиции на страната.

След обсъждането на сериозните теми, разговорът поема в съвсем различна посока - националните ястия, като за протичането на срещата съобщава западен таблоид. Започвайки темата Мидълтън признала, че от време, на време си готвят къри у дома, но всеки път се сблъскват с едни и същи проблеми – не всички членове на семейството могат да ядат ястия, щедро подправени с различни подправки. Кейт пояснила, че тя и четиригодишната й дъщеря Шарлот обичат кърито да бъде по-люто. Но Уилям го обичал не толкова люто.

„Толкова е трудно да се направи къри в нашето семейство. Винаги имаме отделни порции за децата, в които няма лют пипер. Уилям предпочита ястието да се подправя умерено, но Шарлот и аз го обичаме по-люто и остро“ - казва Кейт пред западната медия.

Херцогът потвърждава думите на съпругата си, но заявява, че при следващото си посещение в Пакистан няма да се ограничава от към страна на храна. Уилям дори се шегувал, че ще си вземе костюм с по-голям размер, в случай, че ентусиазмът му към опитването на новите храни е много голям.

Припомняме, че в началото на септември Шарлот и Уилям тръгнаха заедно на училище. Шестгодишният Уилям премина във втори клас, а четиригодишната Шарлот започва тепърва. Според близки на семейството принцесата очаквала с нетърпение да се присъедини към брат си. В подготвителния клас Шарлот се занимавала с френски език, компютърни науки, актьорско майсторство, математика, балет, а в останалото свободно време се отдавала на игри с връстниците си.