Невероятна трансформация: Момиче свали 120 килограма

Преди е ядяла по две пици на ден, днес залага на салати и протеини

29-годишната австралийка Харши винаги е била с наднормено тегло, но през годините това изобщо не я е притеснявало. 

До момента, в който си прави обща снимки със свои приятели и кадърът попада в социалната мрежа. Тогава Харши се сблъсква директно с подигравките на непознати хора, които в коментарите си не й спестяват подигравките си за визията й. 

►►►Причините, заради които не отслабваш

След което момичето решава, че е време за промяна. "Бях съсипана и изпаднах в депресия от коментарите. След което обаче реших, че е време да променя живота си", споделя Харши. Започва да ходи на фитнес, където прекарва между два и три часа в тежки кардио тренировки. 

"Беше ми адски трудно. Ходех късно вечер, когато нямаше много хора, заставах в ъгъла и правех тренировките си", допълва още момичето. 

Галерия: Как културистка поддържа тялото си по време на...

Виж всички снимки

След няколко седмици тя забелязва промяната във визията си. Отказва се и от любимите си храни, които дотогава са били основно junk food, пица, ориз, както и от газираните напитки. Заменя ги със салати и протеини. 

Галерия: 10 плода, които са бедни на захар

Виж всички снимки

Успява за 10 месеца да свали 42 килограма, като заменя кардиото с тежести, за да запази и дооформи мускулите си. Днес тя се е разделила общо със 120 килограма и гони мечтаните 130 кг.