Неустоимо секси: Дуа Липа носи черна изрязана рокля на концерта Jingle Ball

Сценичният й костюм беше не по-малко впечатляващ

от

© Getty Images

Дуа Липа се присъедини към тълпата от знаменитости в „Медисън Скуеър Гардън“ за концерта Jingle Ball на iHeartRadio в Ню Йорк. На червения килим певицата прикова всички погледи върху себе си с класическата си черна рокля, дълга до земята, с предизвикателни изрязани елементи и с тънки презрамки, завършваща с малък шлейф отзад.

Изпълнителката на „Love Again“ стилизира тоалета си с чифт черни сандали на ток, разкриващи ярко бял педикюр. Малко по-късно ще разбереш защо. Тя остави косата си пусната, оформена на нежни вълни.

Секси звезди в черни тоалети, виж далу в галерията:

Галерия: Секси звезди в черно

Виж всички снимки

Що се отнася до грима и там всичко беше подчинено на класическата елегантност – опушени очи, преливайки черно, синьо и сребърно, и сочни устни в топъл кафяв нюанс. Относно бижутата беше доста пестелива, тъй като една от презрамките на роклята й минаваше през врата и изглеждаше точно като колие, покрита с блестящи кристали. За завършек Дуа добави само няколко пръстена.

Шер се засегна, след сравнението с Дуа Липа

© Getty Images

По-късно тя сподели друга визия от сцената с комплект от две части, обсипан с блестящи камъни. Горната част включваше сребристо-бял сутиен, а долната секси панталон, също декориран с кристали. За този тоалет косата на Липа беше наполовина вдигната, но отново на красиви вълни.

Поп звездата завърши турнето си Future Nostalgia и сподели, че работи върху третия си албум.

Дуа Липа трансформира панталоните си в мини рокля?

„Ще продължа да пиша в първите месеци на новата година и ще видя докъде ще ме отведе това“, казва Дуа. „Албумът е различен – все още е поп, но е различен звуково и има повече лирика. Ако ви кажа заглавието, ще ме разберете, но мисля, че просто трябва да изчакате“, допълни тя.

Дуа Липа и Джак Харлоу се срещат

Вижте повече

Дуа Липа и Джак Харлоу се срещат

Изглежда, че в Холивуд се оформя нова звездна двойка – Джак Харлоу и Дуа Липа.