Нещата във външния ти вид, които мъжете обожават

Има няколко бюти техники, които карат мъжете да загубят ума и дума. Виж кои са те!

 
 

От незапомнени времена, жените са били готови на всичко, за да привлекат мъжкото внимание.

Болезнени козметични процедури, стриктни диети, харчене на пари за грим... Истината е, че не е необходимо да правиш всичко накуп. Има няколко подробности около женската визия, които карат мъжете да загубят ума и дума.

Ето кои са 10-те най-важни:

1. Червено червило

То е класика и най-продаваният козметичен продукт на всички времена. Неговата история датира още от 18 век, когато то се превръща в символ на куртизанките, през ранните години на 20 век е знак на протест за суфражетките. В ерата на Мерилин Монро, червените устни придобиват култов статут, който продължава и до днес. Мъжете никога не биха пропуснали да се загледат по жена, носеща червено червило.

2. Черна очна линия

Знаеш ли как да изписваш очна линия? Но не каква да е, а тънка, с лека извивка и следващо точно линията на миглите? Не? Тогава бързо се научи, защото мъжете обожават красиво подчертаното с очна линия око.

3. Опушен поглед

50% от мъжете обръщат внимание на погледа (веднага след като забележат гърдите ти, както можеш да се досетиш). Лесно е – ако очната линия не е за теб, тогава опитай опушен поглед в класически цветове – черно, сиво или кафяво. В случай, че отиваш на първа среща, избягвай зеленото, синьото и лилавото - може и да ти стоят зашеметяващо, но мъжете не възприемат добре тези цветове.

Cosmo предложение: палитрата Cover Shot: Minimalist на Smashbox

Палитрата съдържа в себе си шест експертно подбрани цвята в nude нюанси, както и две базови сенки в двоен размер, които се преливат лесно, издържат през целия ден, като запазват цвета си, без да се размазват или събират.

Богатата, кремообразна формула пасва върху кожата с едно нанасяне, давайки ти възможността да създадеш своя собствена визия. А с цветовете от варианта Minimalist, които са едновременно секси, но ненатрапчиви, със сигурност ще заплениш всяко мъжко сърце!

4. Дълги и обемни мигли

Тук може да настъпи объркване. 60% от мъжете харесват дългите, кокетно извити (тоест фалшиви) мигли. Това е в противоречие с факта, че повечето от тях не понасят нищо изкуствено. За щастие, що се отнася до умело поставените екстеншъни за мигли, представителите на силния пол трудно ги разграничават от естествените косъмчета. Той вероятно ще реши, че те са ти дар от природата.

5. Липса на грим

Не е нужно да си шесторъкия шива, за да изглеждаш добре в мъжките очи

Не очакваше ли това да им се харесва? Не се шокирай! Чистата, неподправена красота е издигната на пиедестал от мъжете. Добра новина за тези, които не си падат чак толкова по макиажа.

6. Френският маникюр

И сега изненадата – 80% от мъжете гледат ноктите на жените. Нямаш избор, трябва да ги поддържаш изрядни, ако искаш да му направиш впечатление. Френският маникюр, който също като червеното червило е абсолютна класика, се нрави най-много на мачовците. Любопитен факт – той се ражда преди 50 години, когато холивудски режисьор моли създателя на марката Orly да създаде универсален маникюр, за да не трябва постоянно да се оправят ноктите на актрисите.

7. Холивудски къдрици

Не че жените с къса коса не се котират. Оформянето на прическата е най-важно. Меките, бляскави вълни са предпочитан стил от мъжете.

8. Лежерна коса

Прекрати използването на един тон стилизиращи продукти, маши и преси за изправяне. Противоположният пол предпочита косата ти да е натурална (е, поне можеш да я сресваш редовно). Естествената прическа те прави да изглеждаш по-млада и непринудена, а той се чувства по-комфортно около теб.

9. Бразилска кола-маска

Сега е време да те заболи. Благодари на героините от „Сексът и градът“, които популяризираха тенденцията в началото на 2000 година. И да, мъжете също харесват интимната ти прическа да е оскъдна и оформена като лентичка.

10. Деликатен аромат

Ухание на жена – ето какво ще го накара да те преследва до края на света. Не се изкушавай да избираш разни сложни, пикантни и тежки аромати. Избери нещо леко и свежо, особено ако отиваш на първа среща.