Нещата, които влюбените двойки правят за първи път

Първите срещи, първите целувки и секс са вече минало, а с тях и радостта от новото? Не, пред теб са много премиери, доста по-вълнуващи от тази, когато се видяхте голи.

 
 

Първите срещи, първите целувки и секс са вече минало, а с тях и радостта от новото? Не, пред теб са много премиери, доста по-вълнуващи от тази, когато се видяхте голи.

Виж какъв е ключът към неговото сърце в галерията долу:

Галерия: Как да го съблазниш в зависимост от зодията...

Виж всички снимки

Ти си моето зайче!

Не беше отдавна, когато се дразнеше на приятелката си, която наричаше гаджето си „меченце“. Сега е твой ред да измислиш галено име на любимия си. В Университета на Вашингтон са категорични: „животинските” имена правят отношенията хармонични, защото са замяна на комплимент.

Съвместното приготвяне на храна обединява – факт. Опитайте да забъркате някакво засукано ястие с афродизиаци. Какво сте по-лоши от Кари Брадшоу и Тузара?!

Изборът на кино е тежка задача: ще ти се наложи да обясняваш защо Патрик Суейзи смята, че „Никой няма право да държи Бейби в ъгъла”, а на него – защо Капитан Америка не понася Железния Човек!

Вашата първа снимка...

Може да не сте излезли много добре на нея, но тя ще остане завинаги. Само как ще обясните после на децата безумната прическа на татко и доста смущаващия грим на мама?!

...и първото разглеждане на детските албуми

Това си е сериозно изпитание. Ще трябва да доказваш, че клош панталоните са били модерни, а той – че за едно момче на 14 е нормално да се облича като рапър.

Скандалът ще ви дойде като гръм от ясно небе и ще ви се струва, че е началото на края, но пък сдобряването ще е по-горещо! И все пак не се увличайте! Учени от Университета на Охайо са установили, че заради негативизма се повишава хормонът на апетита – грелин – и започваш от нерви да се тъпчеш с храна.

Според изследвания, верността на партньора се цени от 36% от жените и 38% от мъжете.

►►►Малките тайни на щастието (само за обвързани)

Отпуска

Ваканциите, прекарани заедно, ще проверят силата на вашите отношения и ще станат репетиция за бъдещия ви живот. Разбира се, няма как да разберете кой как домакинства, защото мръсната работа в хотела се върши от камериерката, а на вилата – от баба.

Момент на слабост

Дори и да си отблъскваща, той ще остане. Когато се върнеш с течащ нос, с температура и в гадно настроение, а той ти каже, че и без грим си красива, това е идилия!

Избирайки подарък за милото, ти проучваш неговите интереси. А и се появява шанс да добавиш романтика: да го поздравиш по радиото, да направиш забавно пано с ваши снимки.

Първата ви тайна

Той се връща от командировка в друг град? Внимавай: учени от Колумбийското бизнес училище са установили, че жените пазят тайна 3.5 часа, а мъжете – няколко минути.

Бавен танц

Струвало ти се е, че да се прегръщате на фона на музика на чужда сватба е такава досада! Но ето, полагаш глава на рамото му, той обвива ръце около талията ти и започвате да танцувате в средата на залата, и това е просто прекрасно! Още един бонус – така можете да откриете „вашата” си песен.

Поканите ви идват поименно за двамата, а не +1? Приятелите ви образуват дума от половинките на вашите имена – вие сте отбор! И сега основното е да не загубите индивидуалност в отношенията, които внезапно са станали сериозни.

Виж какво ще го накара да се влюби още повече в теб според зодията (снимки долу):

Галерия: Какво ще го накара да се влюби още...

Виж всички снимки

„Помниш ли?”

Честотата на произнасяне на тази фраза зависи от времето, прекарано заедно. След всяка нелепа ситуация ще се появят шеги, които само вие си знаете. Всъщност учените отдавна са доказали, че смехът прави връзката по-щастлива.

Общи стени

За една седмица съвместно съжителство ще разбереш колко вида плесен има в неизмитите чаши и в колко тайни кътчета могат да се намерят мръсни чорапи. А той ще се изненада, колко място ти трябва в шкафа и банята за твоите неща.

Хобито обединява: ученето заедно на гръцки, играенето на боулинг или колоездене.

Удивителният момент, когато гледате как се върти барабанът на новата ви пералня, все едно е телевизор. И разбирате, че вече няма нужда да тичате сутрин в търсене на чисти дрехи.

Ремонтът е повод не само за караници, но и за намиране на компромис. Проявете фантазия. За повечето хора префасонирането на жилището е празник.

Отговорност

В някакъв момент сте решили да гледате кактус, кученце или папагалче. Това живо същество ще ви отнеме време и сили, ще се наложи да следвате график за хранене или поливане, затова пък, положителните емоции, които ще получите, ще са безброй.

Гледаш любимия си и разбираш, че на него първо искаш всичко да разказваш, защото той е най-добрият ти приятел.