Неонът е хит при обувките за сезон пролет/лято според Deichmann

Капси, блясък, масивни токове, сникъри със скрит ток и пастелни тонове определят тенденциите за избора на любимия ни аксесоар.

Капси, блясък, масивни токове, сникъри със скрит ток и пастелни тонове определят тенденциите за избора на любимия ни аксесоар.

Коя е родината  на обувките с платформи? Как неонът мигрира върху любимия на всяка дама аксесоар? Защо индианските обувки - мокасините - са отново на мода? С тези и много други интересни и любопитни въпроси и факти актрисата Бианка Илич представи новата колекция пролет/лято на Deichmann в градината на KANAAL.С пълна сила заблестяват новите неонови цветове, които са истинска цветна терапия. Така както щъркелът е предвестник на пролетта, тази тенденция красноречиво прогонва зимната сивота. Неон от гръцки се превежда като NEW ONE, нов, и дизайнерите са свидетели, че на всеки 20 години неонът намира ново приложение в модата. Тази година той е запазен за любимите аксесоари – чанти и обувки.

При тенденциите Капси, блясък и глемър и Отворени и затворени обувки на ток е важно всичко да блести и да искри, така че и декоративните камъчета и капси са добре дошли, а най-добрата основа е черното. Три от тенденциите, които се обединяват от лекотата на движение, която ни дават, са Новите равни обувки, Спортни модели и Лято. Масивните токове са за дамите, които искат обувки с послание. В Deichmann ще ги откриеш под формата на екстравагантни квадратни токове и интересна горна част на обувката. Предложенията от тенденцията Корк и лико са изключително женствени и нежни, което се подчертава от подбора на цветовете и естествените материи. Тук преобладават пастелните тонове и разтапящите сорбе цветове. Клиновидният ток е на почит и този сезон при летните боти с връзки, елегантните ярки или пастелни обувки и спортните сникъри със скрит ток. Определено това е обувка, която трябва да имаш, за да си модерна в предстоящия сезон.

Модните тенденции пролет/лято 2013

Модните тенденции за лято 2013 залагат на контрастите на графичните принтове, романтиката и многоцветните отблясъци. Дрехите стават прозрачни, към яките и ръкавите се добавят волани, а около шията се увиват нежни бижута. Големите теми в модата са прозрачността, райетата, пачуъркът, воланите и металикът.

Модните тенденции при обувките пролет/лято 2013

Лекота, женственост и мекота от една страна, и елегантност и лятна екстравагантност от друга, определят визията на обувките през сезона пролет/лято 2013. Списъкът с хитовете на най- предпочитаните обувки започва със спортни модели и елегантни удобни обувки с равни подметки, а до балерините сега се нареждат и мокасините. Но актуални са също и отворените и затворените обувки на ток, както и чехлите и моделите с клиновиден ток. Последните са особено разнообразни в летен стил с токове от корк или лико, спортни при новите гуменки, свръхелегантни с деколте или пък при затворените модели. Декоративните капси и металните апликации, както и декоративните камъчета са незаменими в този контекст. Освен пастелните тонове в стил сорбе, нови при цветовата гама са и бонбонените цветове, ярки и искрящи, както и неоновите нюанси, които създават фурор.

Хали Бери и Deichmann

Друг акцент за пролетта е новата колекция на холивудската звезда Хали Бери! Както и преди, предпочетени тук са висококачествените модели на изгодна цена от естествена кожа от колекцията „5th Avenue by Halle Berry“. Всички показани модели са налични във филиалите
 в България.

Ето новите тенденции при обувките:

• НЕОНОВИ & СЛЪНЧЕВИ ЦВЕТОВЕ

С пълна сила заблестяват новите неонови цветове, които сякаш с цветна терапия прогонват зимната сивота! Искрящ самостоятелно или с добавени акценти, неонът е задължителен за този сезон!

• КАПСИ, БЛЯСЪК & ГЛЕМЪР

Металическият тренд изисква много капси върху обувките, чантите и аксесоарите! Важното е да блести и да искри, така че и декоративните камъчета са добре дошли! Най-добрата основа е черното!

• ОТВОРЕНИ & ЗАТВОРЕНИ ОБУВКИ НА ТОК

Несъмнено обувките на ток с открити пръсти носят първия полъх на лятото и продължават да бъдат една от предпочитаните алтернативи пред сандалите и чехлите - особено бизнес дамите улучват с тях право в десетката!

• СПОРТНИ МОДЕЛИ

С лека стъпка те покоряват света на модата. Цветни и стилни, новите сникъри могат да бъдат показани абсолютно навсякъде! Като спа-процедура за стъпалата те са незаменими и освен това внасят спортно младежки имидж!

• НОВИТЕ РАВНИ ОБУВКИ

Програмата за удобство продължава с „новите равни обувки“, а изборът е огромен: спортни за свободното време, балерини за момичетата и новите модели в леко момчешки стил, като мокасините и сникърите, са направо задължителни!

• МАСИВНИ ТОКОВЕ

Скромността беше до вчера! Тук от първата стъпка е ясно за какво става въпрос, а и дамата, която ги носи, е с пълното съзнание за своето излъчване! Тя за нула време става неустоима с новите екстравагантни квадратни токове!

• СОРБЕ & ПАСТЕЛНИ ТОНОВЕ

Сега и най-нежните тонове имат място на голямата сцена! Изключително женствени и елегантни, често съчетани с полъх на романтика, те внасят цветност дори и с по-слабата си интензивност!

• КОРК, ЛИКО & CO

Модното усещане за лято внасят и новите модели с танк от корк и лико! За много от нас те са въплъщение на лятната мода и са идеалният стилен партньор на лятната рокля & Co!

• ЛЯТО Е

Тук става въпрос за минимализъм от най-хубавата му страна! С почти нищо друго освен някоя и друга каишка, тези сандали очакват да бъдат разходени навън в истински горещите дни!

• КЛИНОВИДЕН ТОК

Победният марш на клиновидния ток просто не може да бъде спрян! Още първите предвестници на пролетта като летни боти с връзки и елегантните обувки на ток, залагат на танка... сега в различни цветове от ярко пъстроцветно до меко пастелно!