Неочакваната реакция на Интернет след трейлъра на сериала за Меган и Хари

Ако си очаквала бурна вълна на подкрепа или обвинения - не! Всички обърнаха внимание на нещо, за което никой от нас не подозира.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Честно казано, бяхме готови за всякакви реакции от феновете на кралското семейство към трейлъра и самия сериал за Меган и Хари, но определено не и за това! След като гледаха трейлъра, интернет потребителите проявиха силно изразен интерес към... одеялото на херцозите. Вярваш или не - да, целият интернет се вълнува откъде може да си купи същото одеяло като това на Меган и Хари!

Снимка: стоп кадър от трейлъра
Снимка: стоп кадър от трейлъра

Часове след пускането на трейлъра търсенията за „Hermès duvet“ се увеличили с 500%, а търсенията за цената му са скочили с 850%, според Women’s Wear Daily. Изглежда вече може да се предположи кой ще бъде най-желаният подарък в списъка на почитателите на кралската двойка за Нова година и Коледа.

Както вече е ясно, първият епизод от документалната поредица за живота на херцозите ще бъде пуснат на 8-и декември по Netflix, а вторият на 15-и декември. Според вътрешни лица кралското семейство е готово (ако е необходимо) да отговори на обвиненията на роднините си.

Истината за Мегзит и всичко около скандала

Вижте повече

Истината за Мегзит и всичко около скандала

Благодарение на редица източници, в това число - подкаста на Маркъл, новата биографична книга на Кейти Никол и документалния филм за херцозите на Съсекс, се появяват...