Нека поиграем!

Представяме ти 3 прекрасни пози, в компанията на секс играчки.

 
 

Представяме ти 3 прекрасни пози, в компанията на секс играчки.​

Секс играчките са страхотно забавление! Но ако не искаш да се забавляваш сама, предложи на партньора си нещо ново и се насладете заедно.

Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките, виж в галерията по-долу:

Галерия: Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките

Виж всички снимки

►►► 99 горещи нови факта за секса

Основното, което трябва да направиш, за да не се получават недоразумения, е да обясниш, че вибраторът по никакъв начин не замества живия контакт!

1. Секс възглавница

Вземете си специална секс възглавница (може да изберете ортопедична под формата на "пързалка") и я поставете под задните му части. Това ще подобри сексуалното ви взаимодействие. Остави го да седне, отпусни се на ръцете си и леко сгъни коленете. Седни на краката му, приближи се - и започни да се движиш, като не забравяш да стимулираш клитора си! Оралният секс в тази поза също ще бъде доста удобна и възбуждаща за партньора ти.

2. Секс вибрации

По време на орален секс му подскажи да включи и вибратора, като го притисне с бузата или брадичката върху вагината (позата е подходяща за игри във всички композиции). Тази привидно малка подробност ще добави много забавление и оооще повече възбуда.

3. Огнен пръстен

Вземете пръстен за пенис, но не разчитайте само на него! Поглади "петелчето" си с ръка и с пръстена, докосни езика си... След това хвани пениса с ръка и започни да извършваш равномерни движения нагоре и надолу, галейки члена му с другата си ръка. И не забравяй да включиш вибрацията!