Не успяхме да я познаем – Кристина Агилера без грим

Безкрайно нежната фотосесия на Кристина Агилера ще те остави със зяпнала уста.

 
 

Кристина Агилера е на корицата на списание Paper (същото, което публикува снимката на дупето на Ким Кардашиян, която „счупи“ интернет). Но певицата е почти неузнаваема.

Причината е, че лицето на Агилера е „свободно“ от пищния грим, с който сме свикнали да виждаме изпълнителката.

A post shared by Paper Magazine (@papermagazine) on

Фотосесията се състои множество близки кадри на лицето на Кристина, като в един от тях виждаме и пръстен с надпис „Мама“ (певицата има две деца – Макс на 10 г. и Съмър на 3г.). На някои от снимките звездата е без абсолютно никакъв грим, за сметката на интересните прически.

Виж още звезди без грим (в галерията долу):

Галерия: Звездите без грим изглеждат точно като нас (част...

Виж всички снимки

„Винаги съм била човек, който очевидно си пада по експериментите, пада си по театралниченето и влизането в различни образи, независимо дали на сцената или във видео клип – обяснява Кристина в интервюто си за Paper. - Аз съм изпълнител, това е моята природа. Но сега съм в период, дори в музикално отношение, в който ми харесва да имам възможността да „съблека“ всичко и да покажа суровата си красота.“

Интервюто с журналистката Мари Лоди разисква различните трансформации, през които Кристина преминава през годините. Самата певица обяснява, че нейният образ от песента 'Ginie in a Bottle' е бил решение на звукозаписната компания.

Тя говори още за времето, когато се подвизава като съдия в музикалния риалити формат The Voice и причината да се откаже от него. „Не мога да стоя на едно място за твърде дълго време, а работата в телевизия след един момент нататък ми се стори много ограничаваща – разказва Агилера. - Нуждая се от движение, трябва да откривам нови неща, да бъда артист, да създавам...“ Надяваме се думите й да означават, че можем да очакваме нов албум от нея, тъй като не е издавала нищо от 2012 г. насам.

►►► Натурален грим: как да го постигнеш бързо и лесно

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Кристина - изпълнителката. Такава, каквато сме свикнали да я виждаме

Въпреки че ангелската визия на Кристина Агилера за фотосесията на Paper изглежда прекрасно, това не означава, че изпълнителката ще спре изцяло да носи грим, както направи Алиша Кийс (виж как тя се появи без капка грим на Грамитата - тук).

„Аз съм момиче, което обича да се гримира. Нека не изкривяваме реалността“, признава в заключение Агилера.