Не тъгува дълго: Ким Кардашиян е готова за нова връзка

По-малко от месец след новината за раздялата на Ким Кардашиян с Пийт Дейвидсън, звездата вече мисли с кого да влезе в нова връзка.

Колко време живее любовта?

© Getty Images

Е! съобщава, че Ким „пита с кого следва да излезе следващия път“. Източникът добавя, че тя има "много възможности". Не мина обаче и без влиянието на близките: съобщава се също, че „всички нейни приятели непрекъснато се опитват да я настроят да се отпусне“.

Друг вътрешен човек каза, че тя вече има предвид някого. „Ким признава, че е готова да се срещне с някой по-възрастен от нея, но това трябва да е правилният човек, който разбира живота й“, съобщават те. Сега тя не иска да губи свободата си. „Ким обича срещите и определено е отворена да продължи с тях.“ Получава се, че любовта живее девет месеца, нали?

Ким и Пийт.

© Getty Images

Връзката на Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън започна през октомври миналата година, когато те се целунаха в ефира на шоуто SNL. Преди това Ким беше омъжена за Кание Уест, с когото окончателно се раздели в началото на март. Могат ли Кание и Ким да се съберат отново? Времето ще покаже.