Не се влюбвай в мъж Козирог

Една трудна за обичане зодия!

 
 

Да се влюбиш в мъж Козирог не е планирано събитие (както повечето влюбвания, всъщност), макар повечето неща в неговия живот да са планирани. 

Той е организиран, точен и винаги си слага маска за пред другите, която доказва, че всичко в живота му е наред.

Мъжът Козирог притежава сила, за която понякога се чудиш откъде идва. С времето научаваш, че той смята за свой единствен избор да бъде силен и процъфтяващ.

Виж как той ще ти каже "Обичам те", според зодията му (галерията долу):

Галерия: Как се влюбват различните зодии

Виж всички снимки

Не се влюбвай в мъж Козирог, защото той не обича да се проваля, включително и в личните си връзки. Да, той няма да спре да се бори за любовта ти, ако това е целта му. Няма да спре да се опитва да разреши проблемите, които възникват между вас. Когато инвестира във взаимоотношенията ви, той не спира, докато не даде всичко от себе си.

Макар да няма твърде много успешни връзки с жени, той никога не сваля стандартите си, винаги се моли и надява да срещне някоя, която отговаря на изискванията му.

Ранявали са сърцето му много пъти в миналото, но той продължава да вярва в любовта, въпреки всичко. Наясно е, че влюбването е едно от най-добрите неща, които могат да му се случат в живота.

Мъжът Козирог не се влюбва лесно, но стори ли го – то е завинаги. Избира внимателно, претенциозен е дори, но исканията му не остават без покритие.

►►► 10 дреболии, които той ще забележи на първа среща

Не се влюбвай в мъж Козирог, защото той ще промени коренно възприятията ти за любовта и създаде нови стандарти за това какво да очакваш от хората. Неговата любов е способна да лекува! Миналото, което досега те е преследвало, изведнъж ще изчезне, изгонено от топлите му ласки.

Не се влюбвай в мъж Козирог, защото характерът му е труден за „разчитане“. Може да ти изглежда, че е хладен и отдръпнат, но той страни от теб в моментите, в които си му най-необходима. Ще ти отнеме малко време да научиш тези дребни подробности. Да научиш кога крие от теб. Да научиш как да разговаряш с него. Да се научиш кога е по-добре да го прегърнеш и помълчиш.

Не се влюбвай в мъж Козирог, защото е ревнив. Съмнява се във всеки, с когото разговаряш, но не защото не ти вярва. Обича те прекалено много, за да те остави да се изплъзнеш, както е ставало с предишните му партньорки.

Не се влюбвай в мъж Козирог, защото той не е от тези, които говорят празни приказки. Всяка дума е последвана от действие – наистина можеш да разчиташ на него. Ако ти каже, че ще бъде някъде или ще направи нещо, не се съмнявай – ще се случи. Накрая ще се научиш да вярваш в него повече, отколкото вярваш на себе си.