(Не) работещият модел на поведение след случаен секс

Ето какво мислят мъжете!

 
 

Ето какво мислят мъжете!

Пълни инструкции от мъжете за момичетата!

Най-добрата любовница сред зодиите, виж в галерията долу:

Галерия: Най-добрата любовница сред зодиите

Виж всички снимки

►►► 10 мъже с искрени признания: секс за една нощ

Да, случило се е. Правили сте секс. Но е твърде рано да се отпуснеш, предстои също толкова важен момент - как да се държиш по-нататък. Има много опции: говори за бъдещето (честно ли? По-добре недей!), обади се на най-добрата си приятелка, извикай си такси, тръгни си преди разсъмване или, например - приготви палачинки, облечена в неговата риза.

Попитахме момчетата какво е мнението им и какво смятат за съвсем нормално (или не).

"Обичам да говоря след секс. Но не за „как беше“, „защо го направихме“ или „когато се оженим“. Обичам да говоря за неангажиращи и несериозни неща. Ако едно момиче не е в състояние да поддържа лесен разговор или постоянно ме прекъсва, тогава е малко вероятно да й се обадя."

"Ако преспя с момиче, тогава нямам нищо против, ако тя сготви нещо (само да не ми облича и цапа дрехите като по филмите). Но не е нужно веднага да обсъдим кога ще се женим... Живея сам и обичам да спя сам (веднъж се събудих и момичето ме гледаше - беше доста стресиращо!). Веднага й повиках такси и дано не се е обидила, но доста се замислих дали ще й се обадя пак."

"Нямам нищо против да прекараме нощта заедно. Освен това по поведението на момичето сутрин (и, честно казано, по външен вид) е по-лесно да разберем дали сме подходящи един за друг или не."

"Това, което мразя най-много е да обсъждам сексa след секс: "Как се чувстваше?", "Хареса ли ти?" Е, какъвто и да е бил резултатът - все пак за първи път сме заедно!"

"Всичко е хубаво и наред, докато не ми пише 3 часа, след като си е тръгнала - "липсваш ми", "кога ще се видим пак" или "кога ще ми звъннеш"...

"Наскоро се запознах с момиче в Tinder, срещнахме се и преспахме заедно. Получи се тъпа ситуация. Веднага след секс бях любезен и предложих питие, докато носих чашите в леглото - тя лежеше и си пише с някого. Смееше се високо. Като цяло съм уверен в себе си, но не ми беше приятно. Беше неудобно и глупаво, не й писах повече."