„Не ми е жал за нея“: мъжът, който ограби Ким Кардашиян, не се чувства виновен

Според него звездите трябва да се държат по-скромно, защото не всеки може да си позволи такъв лукс.

© Getty Images

През 2016 г., по време на Седмицата на модата в Париж, Ким Кардашиян се озова в неприятна ситуация. Тя беше ограбена и загуби огромна сума – около десет милиона долара. В интервюта Ким многократно е казвала колко трудно е превъзмогнала случилото се.

А онзи ден един от крадците си поговори с журналистите. Юнис Абас каза, че изобщо не се чувства виновен. „Тя хвърляше пари насам-натам и аз случайно се оказах на същото място, за да ги взема. Това е“, разказа мъжът. „Не съжалявам за нея“, добави той, смеейки се.

Според Юнис звездите трябва да са по-скромни, защото не всеки може да си позволи лукс, като тях. „Те трябва да се хвалят по-малко пред хора, които не могат да си го позволят. За някои това е провокация”, убеден е крадецът.

Ким Кардашиян и Пийт Дейвидсън. © Getty Images

Сега Ким Кардашиян преживява трудни времена. Риалити звездата се раздели с комика Пийт Дейвидсън. Връзката им започна миналия октомври, когато се целунаха в шоу на SNL. След това двойката постоянно беше в обективите на папараците. Влюбените прекараха много време заедно: ходеха на кино, вечеряха в ресторанти и дори отлетяха на романтично пътуване до Бахамските острови. А през март Ким най-накрая официално сложи край на брака си с Кание Уест.