Не хапи устните му и не бързай с езика!

10-те грешки, които допускаш, когато се целувате по време на секс.

 
 

10-те грешки, които допускаш, когато се целувате по време на секс.​

Допускаме, че си изпадала в ситуация, когато страстта помежду ви е необуздана и това води до болезнено захапване на устните, дълбоко завиране на език в гърлото на партньора и... ето, че е налице един страхотен хаос, който не е никак еротичен и възбуждащ, а по-скоро отблъскващ. Признай си, че за нито един от двамата не е приятно целувките да са по-скоро като контакт с кученце, което те лигави целия, вместо да са главозамайващи и неустоимо секси, нали?!

С кой зодиакален знак ще правиш най-добрия секс, виж в галерията по-долу:

Галерия: С кой зодиакален знак ще правиш най-добрия секс

Виж всички снимки

►►► Разликата между магичен и магнетичен секс

1. Не бързай с езика

Опитайте първо да докоснете нежно устните си, преди да включите езиците си в действие. Езикът просто добавя сладост в целувката, така че ако всичко е минало добре при първия допир, тогава можете да кръстосате езици.

2. Не мисли за всяка следваща стъпка, това не е шах!

Дори и да си блестящ математик, изключи аналитичното си мислене поне в моментите, в които сте на път да се разгорещите. Остави се на интуицията си.

3. Опитай се да контролираш количеството слюнка

Целувката не трябва да е суха, но не бива и слюнката ти да тече като река...

4. Уточнете какво ви харесва

Ако не знаеш със сигурност какво харесва партньорът ти - дали предпочита грубите целувки (в стил: прехапани устни и смучки), или по-нежните - не рискувай! Много хора не обичат грубостите.

5. Страстта е нещо страхотно

Бъди активна, но ако забележиш, че половинката ти предпочита повече нежност, тогава опитай с по-умерена страст.

6. Само не отивай в другата крайност, скъпа!

Да, бъди по-умерена, но не бъди от тези, чиито партньори се оплакват, че се целуват, сякаш са пили хапчета за сън и са на път да заспят.

7. Слушай какво се опитват да ти кажат устните му (без думи)

Обикновено партньорът ти те целува по начина, по който и той иска да бъде целуван (и съответно местата, където иска да бъде целуван). Обърни внимание и ще научиш много ценни за интимните ви взаимоотношения неща.

8. Устните не са единственото място, което си заслужава целувки

Да, определено не са! Но започвайки с тях, не забравяй да минеш през врата, предната част на раменете, върховете на ушите, бузите... Е, вече знаеш пътя.

9. Не ускорявай от нула до сто за секунда

Дори и да си любителка на високите скорости, ако той е отговорил на темпото на целувките ти, това не означава, че е готов да разкъса дрехите ти на 10-та минута (а и не е нужно). Дайте си време и се наслаждавайте.

10. Опитай се да освободиш главата си от всякакви мисли, докато се целувате

Ако, докато се наслаждаваш на целувките ви (и не само), започнеш да обмисляш как ще успееш да свършиш всичките си задачи на следвашия ден - няма да се развият много добре нещата. Колкото и да не ти се вярва - доста забележимо е.