Не 12 пластики, а една!: призна Клои Кардашиян

Клои Кардашиян се обърна към хейтърите. Американската риалити звезда призна, че е имала само една пластична операция.

Клои Кардашиян се обърна към хейтърите. Американската риалити звезда призна, че е имала само една пластична операция.

Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър - в галерията долу

Галерия: Топ 50 на детските снимки на клана Кардашиян-Дженър

Виж всички снимки

►►►Истината за ръста на Клои Кардашиян

37-годишната блондинка се обиди на троловете, които я наричат „луда“ заради прекалената й страст към естетичната хирургия. Хейтърите твърдят, че Клои е направила 12 пластични операции на лицето си. Кардашиян отрече категорично тези слухове.

Телевизионната звезда увери, че е претърпяла само една пластична операция. Преди няколко години по-малката сестра на Ким Кардашиян е променила носа си. Тя призна, че резултатът й е харесал, но е на мнение, че прекаляването с пластика е опасно. Клои не крие, че си е правила ринопластика, така че обвиненията за множество операции са обидни за нея.


„Преди се тревожех много какво казват хората за моите 12 операции на лицето. Това е лудост. Коригирах единствено носа си и не го крия. Би било глупаво да мълча за това, което съм правила по лицето си, защото резултатът е виден. Ако трябва да съм честна, коментарите ме обиждат. Не разбирам защо хората си мислят, че съм променила тотално лицето си“, каза Клои.

Външният вид на телевизионната звезда се промени през последните години. Кардашиян успя да свали повече от 14 кг благодарение на ежедневните тренировки. Тя описа своето предизвикателство в книгата „Силните изглеждат по-добре голи“.

„Не искам да лъжа феновете си. Не искам да лъжа никого. Имах една пластична операция. Не се е налагало да лягам повторно под ножа. Но външният ми вид е много по-често критикуван, отколкото на останалите. Не знам, може би това е съдбата на по-малката сестра, но ви моля да спрете да го правите. Ние сме различни личности, изглеждаме така, както ни харесва“, каза Кардашиян.