Научи го да те задоволява

Без значение дали се опитваш да промениш трагикомичните похвати, които е научил от порното или просто искаш да превърнеш уменията му от „добри“ във „великолепни“, ето какво трябва да знаеш.

 
 

Без значение дали се опитваш да промениш трагикомичните похвати, които е научил от порното или просто искаш да превърнеш уменията му от „добри“ във „великолепни“, ето какво трябва да знаеш.

ИСТИНАТА: МОМЧЕТАТА ИСКАТ ДА СИ ДОВОЛНА

Всеки мъж тържествува, когато те накара да стигнеш до оргазъм. Защо тогава вкарва пръстите си в теб така, сякаш шийката ти му дължи пари? Или претупва предиграта? Или те лашка все едно сондира за нефт? Защото никой не го е научил как да потупва клитора ти или да прави хубав орален секс. Единственият им източник на знания (освен също толкова несведущите им приятели или бившите им гаджета, които може да са имали съвсем други предпочитания) е порното – и, за съжаление, XXL предаванията просто не са подходящи образователни пособия.

„От мъжете се очаква да носят отговорност за доставянето на удоволствие. Идеята е, че жените просто си лежат, а мъжете знаят какво трябва да правят – обяснява секспертката Карлин Рос, преподавател и автор на Как да я накараш да свърши. Ето така се случва лошият секс! Време е да поемеш контрола на собственото си удоволствие. Най-хубавото е, че като огласиш желанията си, сексът ще стане още по-горещ. Чети нататък…

Виж кои са най-страстните зодиакални двойки в галерията долу:

Галерия: Най-страстните зодиакални двойки

Виж всички снимки

Искаш...

Той да ти говори похотливо по време на секс

Най-сигурният начин да получиш добра порция мръснишки приказки е ти да започнеш първа. Кажи му: „Харесва ми да те усещам вътре в мен“ или пък: „Езикът ти е вълшебен“, или друго, което би му харесало. После му задай няколко подвеждащи въпроса, за да го накараш да говори, предлага сексологът д-р Джил Макдевит. „Опитай с въпроса: „Колко искаш да си разтворя краката?“ или му кажи, че ще трябва да те моли“. Някои мъже се притесняват от мръснишките приказки, защото се опасяват да не кажат нещо глупаво или обидно. Ако твоят човек е стеснителен, Рос препоръчва да му дадеш еротична книга – или просто розов роман със секси сцени – и да го накараш да ти прочете най-възбуждащия пасаж на глас. Когато и двамата се почувствате комфортно, можете да оставите книгата и да се отдадете на собствените си диви фантазии.

Искаш...

Той да спре да те лашка като невидял

Ооо, парният чук. Старо, но гадно. По някаква причина (порното, порното е причината!) много млади мъже са убедени, че колкото по-надълбоко и грубо го вкарат, оргазмът ти е в кърпа вързан. Ами… не. Секспертката Карлин Рос си спомня: „В 20-те и 30-те ми години имах много мъже, които искаха да го правят „бързо и силно“, затова смених стратегията: когато си лягах с нов мъж, аз бях отгоре, за да го приуча към ритъма, който ми допада. Ако твоят човек е твърде агресивен към вагината ти, можеш или да смениш позата, или физически да го накараш да забави малко, като използваш ръцете си – предлага тя. – Сложи длани на хълбоците му и му покажи скоростта и натиска, които ти харесват“. Обещаваме ти, че той няма да има нищо против.

►►►Получавай по-лесни и силни оргазми

Искаш...

Да ти прави комплименти за тялото по време на секс

Нищо не смазва по-добре секс машината ти от няколко секси комплимента за убийственото ти тяло. Журналистката Ашли, 31, казва, че когато й трябва признание, тя си го иска директно с въпроси като: „Харесва ли ти дупето ми?“ или „Как изглеждам?“. Може да ти изглежда като че си просиш комплименти, но хич да не ти пука! Това те кара да се чувстваш добре, а партньорът ти така или иначе го мисли. Всъщност му правиш услуга, защото го учиш как да бъде по-изразителен. Ако ти е неудобно да си поискаш похвала в прав текст, опитай по-заобиколен подход. Купи си секси бельо и го облечи под дрехите за работа. Когато вечерта нещата се нажежат, се съблечи бавно и остани по дантела. Със сигурност твоят човек ще каже какво му харесва. Ако загуби ума и дума, можеш да му помогнеш с: „Е, какво ще кажеш за новата ми работна униформа?“

ПОЕМИ КОНТРОЛА – НА МОМЧЕТАТА ИМ ХАРЕСВА!

Мъжете разкриват защо обожават да знаят какво ти доставя удоволствие – или как ти сама да си го доставиш!

„Един път буквално се борех да я възбудя. Тя ми каза, че ездачката е единственото, което работи, обърна ме по гръб, възседна ме, поязди ме няколко минути като див жребец и – бам!“ – Джеси М., 26

„Едно момиче ми каза да завъртя бавно пръста си в нея, докато я лижех долу. Хареса ми, когато започна да губи контрол“ – Брет К., 23

„Веднъж, едно момиче буквално ми разкъса дрехите, възседна ме и ми каза да увия косата й около юмрука си. Радвам се, че я послушах – беше страхотно!“ – Блейк Л., 23

Искаш...

Да те докосва както трябва

32-годишната Александра от Ел Ей си спомня първия път, когато направо е поискала от мъжа в леглото си онова, което й харесва. „Бях двайсетинагодишна и бях получавала оргазъм само с мастурбиране. Знаех, че за да ми се случи, ми трябва много клиторна стимулация, но ме беше страх да си поискам. Веднъж с гаджето ми бяхме заедно във ваната и аз събрах смелост да му кажа: „Никога досега не съм изпитвала оргазъм с партньор и ми се иска да ми се случи с теб“. Дала му точни инструкции какво ще свърши работа и … готово. За първи път в онази нощ, Александра стигнала до върха с друг човек.

Ако гаджето ти опитва, но не прилага правилен – или достатъчен – натиск, вземи нещата в свои ръце. Рос предлага да си сложиш пръстите върху неговите и да му покажеш движенията и скоростта, които харесваш. Прошепни му нещо мръснишко, докато го учиш как да те докосва. Като: „Полудявам, когато ме докосваш по (тук назоваваш любимата част от твоята вагина) ето така“. Това ще направи нещата по-малко напрегнати и повече забавни. Макдевит предлага и да се докосваш, докато той те гледа, за да разбере точно какво те възбужда. Не забравяй да го предупредиш да изключи телефона си преди представлението да започне.

ТРИ ПОЛУЧИ-КАКВОТО-ИСКАШ СТРАТЕГИИ

Опиши му мокър сън

Секс терапевтът д-р Йън Кърнър предлага да кажеш на партньора си, че си имала мокър сън… с него. Опиши му какво е направил (както това може да е нещото, което искаш да се случи по-късно вечерта). Той ще бъде поласкан, а освен това и двамата вече ще имате обща фантазия.

Превърни оплакването в похотливо желание

Вместо да се фокусираш върху това, което не получаваш, Кърнър предлага да го кажеш така, че твоят човек да се развълнува: „Много ще ми хареса, ако леко потупаш клитора ми“. Тази възбуждаща покана ще му подскаже какво искаш.

►►►25 секси специалитета за гърдите ти

Направи сбит преразказ

Макдевит предлага след секс, докато си лежите в леглото, да му напомниш накратко най-важните за теб моменти от акта. Как те погледна, как се движеха бедрата му… Той ще е благодарен, че вече знае какво те възбужда. После го накарай и той да ти сподели своите моменти.

Искаш…

Той да обръща повече внимание на гърдите ти

Ако очите ти са прозорец към душата, значи зърната ти са прозорец към удоволствието. Иска ти се твоят човек да се спира по-често там? Насърчавай го всеки път, когато минава наблизо. Когато те целува или смуче зърната ти, мъркай от удоволствие или дишай тежко, за да му покажеш, че ти харесва. А можеш и да бъдеш директна и да му кажеш: „Остани там и продължавай така“.

Искаш…

Той да те доминира

Най-лесният начин да си поискаш нещо по-грубичко, е да бъдеш супер точна в описанието на желанието си, защото той може да не разбере правилно замисъла ти. За една жена доминацията може да е леко шляпване по дупето, а за друга – на зърната й да бъдат закачени електропроводници, докато гаджето й крещи на немски. (Найн, данке!) Затова му кажи какво точно искаш да направи. Ако се смущаваш да го изречеш, му покажи сцена, която илюстрира желанието ти. Филми като Секретарката или 50 нюанса по-тъмно са идеален източник на идеи за дръзки секс игри. Важното е само предварително да изберете дума за стоп. Ако ще преговаряте за детайлите около BDSM, най-добре го правете извън спалнята и на трезва глава.

Искаш…

Той да приветства вибраторът ти в леглото ви

Следващия път, в който се опипвате, му кажи, че имаш фантазия, за която искаш да му разкажеш. После му опиши в детайли как искаш да използваш играчката си, докато правите секс. Можеш да му кажеш нещо като: „Искам да ме целуваш и хапеш по врата, докато аз ползвам вибратора“. Или пък друг сценарий, който ти харесва. Гарантираме ти, че разказът ти ще възбуди партньора ти (а и теб самата). Ако той се чувства несигурен или пък обиден от идеята да използвате вибратора, запази играчката и смени любовника.

►►►9 начина да го възбудиш независимо къде сте

Подобри оралните му умения

Най-хубавото на това да си този, на когото правят орален секс, е че устата, ръцете и бедрата ти са свободни да се изразяват. Не изпускай тази възможност! Ето ти няколко съвета от жени, които знаят как да получат истинско удоволствие на юг от пъпа.

1. Давай точни инструкции

„Нагоре. Наляво. По-високо. По-надолу. Вдясно“. Мъжете не обичат да питат за посоката, така че помагай доброволно.

2. Упражни натиск

„Сложи ръка на главата му и когато прави нещо наистина страхотно, го притисни по-силно или дръпни косата му – каквото и да е, за да му покажеш, че ти харесва онова, което той прави в момента“. Ако не си падаш по приказките, изобщо няма нужда да говориш.

Виж кои са секс фетишите на различните зодии (снимки долу):

Галерия: Причудливите секс фетиши на различните зодии

Виж всички снимки

3. Помогни на езика му

Широко и плоско е различно от островърхо. Когато знаеш какво ти харесва, ще ти е по-лесно да му обясниш какво искаш. Звучи като инструктаж, но пък езикът е невероятен мускул. Вземи максимума от него, като знаеш точно какво може да прави.

4. Играйте на орална рулетка

Ако той прескача много, докато е там долу, изчакай го да попадне на точното място и му (по)кажи, че ти е приятно. Знаеш какви са мъжете: обичат да цъкат по ТВ каналите и понякога правят така и в леглото. Накарай го да спре, когато уцели твоят канал, и го задръж там до финалните надписи, така да се каже.

5. Движи бедрата си

Прави го, докато устата му попадне там, където искаш, и после му кажи нещо, за да разбере, че е напипал точното място: „Да, точно там!“. Ако го направиш както трябва, той ще е убеден, че е открил вълшебната зона съвсем сам.