Наследството на звяра

Колкото и да ги слушаме, няма да ни омръзне. А да ги гледаме отново на живо, си е истински летен празник.

IRON MAIDEN ще са в Арена Армеец, София на 13 юли 2022 г. Ти добавиха още шест европейски града към своето турне Legacy Of The Beast 2022! В него е включен и концертът в Арена Армеец. Специални гости ще бъдат Lord Of The Lost.

Шоуто Legacy Of The Beast получава широко одобрение от фенове и медии като най-екстравагантното и зрелищно изпълнение в кариерата на бандата до момента, със сет лист с любими от десетилетия парчета, и вече е гледано от над два милиона души по света. Освен някои от най-големите хитове на IRON MAIDEN, на концерта за пръв път ще прозвучат на живо парчета от последния студиен албум на групата – Senjutsu, който дебютира под #1 в България.

“Най-сетне ще можем да направим голямото европейско турне Legacy Of The Beast, което трябваше да се случи през 2020 и се наложи да отложим два пъти! Щастливи сме, че успяхме да добавим още концерти в няколко страхотни източноевропейски страни! Планираме някои промени в продукцията и сет листа, за да включим парчета от новия албум Senjutsu – така ще направим Legacy Of The Beast Tour 2022 дори още по-впечатляващ и грандиозен. Все пак, бъдете сигурни, че ще включим всички хитове и ключови елементи от първоначалния ни замисъл за турнето – легендарния Spitfire, огнехвъргачката, гигантския Икар и всичко останало! Разбира се, ще разтърсим ситуацията с един нов Senjutsu свят, в който Еди ще има сериозна конкуренция.“, споделя Rod Smallwood, мениджър на Iron Maiden.

Bruce Dickinson добавя:

“Нямаме търпение да се завърнем в Европа и е повече от страхотно, че успяхме да добавим София и друго страхотни източноевропейски градове със страхотни фенове. Развълнуван съм от новите елементи на сцената и нямам търпение да видите какво сме подготвили! Цялата група много се забавлява по време на Legacy турнето и с удоволствие се връщаме, за да свирим на живо, да се забавляваме и да се видим с всички отново!“

Ако още не си се сдобила с билет, направи го оттук: www.ticketstation.bg.