Нашите вселени просто се сблъскаха: Рита Ора говори за брака си с Тайка Уайтити

Рита Ора позира за корица на GQ Hype и говори за брака си с режисьора Тайка Уайтити.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Звездната двойка се венча тайно още през август 2022 г.

„Бяхме наистина добри приятели в продължение на шест години, а после се озовахме и двамата в Австралия. И двамата бяхме по работа, но по различни проекти и на различни места, и всъщност не познавахме толкова много хора там. Беше хубаво да видиш познато лице и тогава просто нашите вселени се сблъскаха. Това е всичко... Връзката ни ме накара да мисля, че съм готова да се установя. Никога не мисля за такива неща, защото не искам да прокълна и разваля всичко, но тогава нещата се промениха рязко."

И по всичко изглежда, че връзката им е повлияла на новия албум на звездата: „По принцип това е моята любовна история за целия свят, но исках хората наистина да се докоснат до нея. Има различни аспекти на любовта: не става дума само за това да си влюбен в даден човек, можеш да бъдеш влюбен в халба бира, което е любимото ми нещо между другото."

„С помощта на албума улавям този момент от живота си, когато се влюбвам. Има неща, за които говоря там, много лични мисли, какво ми е коствало да избера този човек и да му се посветя. В албума бях просто много смела и уверена. Написах много песни за този албум, бях на всяка сесия, а ако не, преработвах песните за себе си."

Галерия: 10 ярки визии на Рита Ора

Виж всички снимки