Как получих оргазъм от масаж на ходилата...

Направиха ми масаж на ходилата и случайно получих оргазъм... Трябваше ли да дам голям бакшиш?

 
 

Направиха ми масаж на ходилата и случайно получих оргазъм... Трябваше ли да дам голям бакшиш?​

Толкова много въпроси...

Секс навиците на различните зодии, виж в галерията долу:

Галерия: Секс навиците на различните зодии

Виж всички снимки

►►► Всички въпроси, които не смееш да зададеш

"Бях чувала слухове за оргазъм от ходилата, но си мислех, че са само приказки на хора с по-интересни фетиши от моите. Никога не съм си мислила, че ще ми се случи на мен, защото ходилата, особено моите, винаги са ме погнусявали. Но ето, че идва моментът, в който ще ви разкажа как се случи и на мен, започва Кристи Алперт.

"Случи се през 2015, бях на 29 години и заминах за един месец в Бали, за да се науча да карам сърф и да получа сертификат за йога инструктор. Всяка сутрин пробягвах една миля от йога комплекса, където бях настанена, до пазара, за да се запася с шоколад, бонбони, чипс и напитки с кофеин за мен и другите момичета, които не харесваха строгата йога диета, която трябваше да спазваме. Всеки ден минавах по един и същи маршрут, покрай яркозелена табела, на която пишеше „Масаж pijat refleksi“ и два крака.

В последната ми седмица на Бали тази табела призова изтормозеното ми тяло. Минах по алея през един двор и влязох в нещо, което някога е било храм, при възрастен дребен балиец с прошарена коса и дълбоки бръчки от смях. Носеше шорти и тениска, прекалено големи за дребното му тяло.

via GIPHY

„Масаж на ходилата?“, попитах аз и жестикулирах, сочейки краката си и стискайки въздуха с пръсти. Той се усмихна, влезе вътре и се върна с жена си, която ми обясни, че той не говори английски, но е специалист по рефлексология. Съгласихме се на три долара за един час масаж и тримата се отправихме към дървена платформа под едно дърво.

Останах облечена, но си свалих обувките и легнах по лице върху импровизирана масажна маса, застлана с няколко плажни кърпи. Слушах, докато жена му ми разказваше как наскоро са станали баба и дядо, и се опитвах да не изритам съпруга й всеки път, когато натискаше с кокалчета в болезнените ми сводове.

„Много си мекушава“, каза жена му, смеейки се на болката ми.

„Да, мисля, че имах нужда от това“, отговорих аз.

Двадесетина минути след началото на масажа най-после се отпуснах, докато научавах все повече за това симпатично семейство. И тогава, докато лежах по гръб, а той масажираше десния ми крак, натискайки с палеца си точка над петата ми, усетих топло гъделичкане, което се плъзна по крака ми и стигна до слабините ми. Въпреки че се почувствах объркана (ам, това беше твърде хубаво?), не издадох нито звук. Когато той натисна точка под възглавничката на палеца ми, гъделичкането се повтори, но този път беше по-продължително и имах чувството, че получавам оргазъм. Беззвучно откачих. А когато натисна с палец едно място под костта на глезена, гъделичкането се засили и се превърна в пулсации в слабините ми. Стиснах устни, за да не изкрещя, и свърших. Кръвта ми пулсираше с всяка контракция и тялото ми се разтопи. Бях втрещена!

via GIPHY

След около 20 секунди той се насочи към друга част от крака ми и пулсациите най-накрая спряха. Той изглеждаше напълно невъзмутим, незнаещ какво е станало току-що. Но аз все още се възстановявах от неочаквания, напълно несексуален оргазъм, който получих на връщане от почивката за кафе.

Започнах да се кискам тихичко, скрила лице в свивката на ръката си.

Попитах момичетата дали някоя от тях е изпитвала нещо подобно. Всички мълчаха, докато едно от тях каза: „Не съм, но искам да пробвам. Колко масажа мога да получа за 20 долара?“

След четири години и безброй въпроси към масажисти и рефлексолози, разбрах, че на краката има поне две места, които при натиск могат да предизвикат контракции на матката – точката Кунлун между ахилесовото сухожилие и глезена, и точката Жиин от външната страна на малкото пръстче. Все още не съм сигурна дали тогава получих оргазъм заради техниката на мъжа, или защото тялото ми беше особено чувствително на докосване, но е сигурно, че оттогава не съм получавала оргазъм при масаж на ходилата. А трябва да призная, че ми хареса.