Направи маникюра си по-фотогеничен

За да изглеждат ноктите ти добре на снимки!

 
 

За да изглеждат ноктите ти добре на снимки, трябва да знаеш как да разположиш ръцете си. Лесно е, ако видиш конкретните ни примери за фотогеничност.

Но преди да снимаш маникюра си, трябва да решиш какъв да бъде, нали така? Предлагаме ти не само да почерпиш идеи за това, но и да спечелиш страхотни награди за нокти, ръце и кожички от SNB Professional.

Всичко, което трябва да направиш е да разгледаш супер интересните и красиви снимки, качени от професионални маникюристи в платформата на Rozali.com тук, след което да гласуваш за някоя от тях.

Конкурсът „Любим маникюрист на България за 2018 година“ се провежда само и единствено ⇒ тук! На всеки две седмици можеш да спечелиш един от 5 комплекта за маникюр на SNB Professional. За всяка томбола комплектите са изкушаващи и различни!

А ако вече си разгледала галериите и си участвала в конкурса, виж как да снимаш ръцете си, за да изглежда маникюра си по-фотогеничен:

С чанта

Хвани дръжките на дамска чанта. Сложи едната длан пред другата.

Вдигни нагоре

Дръж ръцете си насочени нагоре, за да издължиш пръстите и скриеш изпъкналите вени.

Използвай фон

Избери правилния фон, защото понякога той е по-важен дори от маникюра. Нека цветовете му кореспондират с тези върху ноктите.

Приближи камерата

Снимай близък кадър само на някои от пръстите си.

Направи плетеница

Сплети пръстите към краищата им. Трябва да се виждат в близък кадър. Тази поза работи само за притежателките на дълги и тънки пръсти.

Хвани нещо

Недей да оставаш с празни ръце.

Разсърди се 

Скръсти ръце, все едно си сърдита на фотографа.

Включи и лицето си

Сложи ръка на лицето си. За да не се получи снимката в портрет, фокусът трябва да падне върху ръката.