Наоми: Искам да стана майка още веднъж. Поне!

Наоми Кембъл показа дъщеря си и разказа за огромното си желание да стане майка още веднъж.

Наоми Кембъл показа дъщеря си и разказа за огромното си желание да стане майка още веднъж.

Звездните бебета на 2021-ва година​, виж в галерията долу:

Галерия: Звездните бебета на 2021-ва година

Виж всички снимки

►►► Наоми Кембъл показа дъщеря си за първи път

Наоми Кембъл показа дъщеря си за първи път на корицата на мартенския брой на британския Vogue. По-късно в мрежата се появи и интервюто с топ модела, в което тя говори за бебето, колегите и работата си, което изобщо не изключва възможността отново да стане майка.

Един от най-успешните модели в света, 51-годишната Наоми Кембъл, стана майка за първи път миналата година, като изненада обществеността с неочакваната новина, че има бебе. В първото си интервю на тази тема, Наоми отговори на един от основните въпроси, интересуващи обществеността. Кембъл, разбира се, не каза кой е бащата на детето, не коментира слуховете за сурогатно майчинство и дори не разкри името на деветмесечната си дъщеря, но увери, че детето е нейно и не е осиновено.

"Не съм я осиновила, тя е мое дете“, казва Наоми в интервюто, поясявайки, че иска да запази останалите подробности около майчинството за автобиографията си, която смята да напише скоро. Наоми разкрива, че не се е разделяла с бебето от момента на раждането й и където и да води професионалната й нужда, детето винаги е с майка си.

"Имам късмет, че малкото момиченце обича да пътува също като мен. Без хленчене по време на излитане или кацане. Тя е добро момиче: спи добре, рядко плаче, много е развита за възрастта си. Тъкмо започна да размахва ръце, много е забавно... Тя се смее много. Почти говори. Мисля, че ще започне да ходи, преди да успее да пълзи... Расте изключително бързо! Та тя вече има шест зъба“.

Моделът споделя, че се радва много на всеки миг с дъщеря си и гледа на света през очите на малко момиченце: "Отново съм като дете. Преживявам отново всички детски радости, чета детски книжки, играя и откривам колко нови прекрасни играчки има в света, за които дори не можех да си мечтая като малка. Невероятно е да си майка. Бих го преживяла пак..."

Отговаряйки на директния въпрос – би ли искала повече деца, 51-годишната Наоми Кембъл с усмивка отговаря: „Защо не?“.