Намери точните обувки и си създай нов стил за всеки ден

Очакват те топ спортни марки в магазини CCC!

 
 

Очакват те топ спортни марки в магазини CCC!​Разгледай ексклузивните предложения от Adidas, Champion, Fila, Puma, Converse, Reebok и Vans!

Маратонките са най-популярните и модерни обувки в света, чиято история датира още от 18-и век! Те са функционални, удобни и благодарение на дизайна си са подходящи за различни стилови комбинации. Първите добре познати маратонки са проектирани през 1918 г. от Маркус Милс Конвърс, а неговите емблематични маратонки са част от гардероба на много хора по света. Кецовете са многофункционални обувки не само за всякакъв вид спорт, но и за градския шик. В магазините на CCC и на www.ccc.eu ще намериш не само обувки, но и дрехи и аксесоари в спортен стил от най-добрите марки!

Какви спортни марки ще намериш в CCC тази пролет?

В магазините на полската верига за чанти и обувки цари спортна елегантност. Заради удобната подметка маратонките се приемат като обувки за спорт. Но маратонките са и страхотни модни попадения! Някои са семпли и елегантни, други изненадват с яркостта на цветовете, а някои с формата си във футуристичен стил. В CCC ще намериш спортни обувки, които са подходящи не само за тренировки. Adidas, Champion, Fila, Puma, Converse, Reebok и Vans са подготвили за теб класически маратонки, кецове с дебела подметка или обикновени гуменки.

Как да носиш маратонки?

Маратонките ти дават толкова много възможности за създаване на различни стилове. В този случай не важат правила! Те ще паснат идеално на чифт дънки и яке в неонов цвят. Ще подхождат чудесно и на всякакъв вид рокли. Независимо дали ще избереш мини, миди или макси, маратонките ще завършат перфектно твоята визия! Може да ги носиш през цялата година, създавайки оригинални, еклектични или класически стилове. Едно нещо е очевидно: маратонките пасват на абсолютно всичко.

Няма как да не ги обичаш!

Те са неразделна част от детството, докато ритаме топка, скачаме или тичаме по цял ден. Взимаме ги със себе си навсякъде. CCC ценят високо Adidas заради нейния вечен характер и модерна технология. Обичат и Fila заради иновативния, супер модерен дизайн. Влюбени са в Converse заради вечната класика. Обожават Vans, които са функционални и винаги удобни. Може да се запознаеш и ти доста по-добре с всички тези марки в новата кампания Urban Cowboy на CCC, която се отнася до кино блокбъстъра с Джон Траволта от 80-те години със същото заглавие.

А най-добрите и модерни маратонки можеш да намериш в магазините на CCC, на ccc.eu и в мобилното приложение.