Най-бързият път към Оргазмов град

Всяко умно момиче знае, че самотните забавления не вредят на никого. Но колко от нас наистина намират време, за да опознаят по-добре тялото си от кръста надолу?

© Познай накъде се е насочила ръката й. (Shutterstock)Всяко умно момиче знае, че самотните забавления не вредят на никого. Но колко от нас наистина намират време, за да опознаят по-добре тялото си от кръста надолу?

Ръцете горе, ако мастурбираш! Хайде де, не се срамувай, тук си сред приятели! Нека видя ръцете ти горе... Ехо? Има ли някой? Хммм, не може да съм единствената, нали, нали, НАЛИ?

Още от съвсем малка, когато баба ми ме хвана да седя над градинския маркуч, съм откровена и горда самозадоволяваща се жена. Отнесена от вълната на удоволствието, която съвсем случайно предизвиках, изпитах откровена наслада от това, което бързо започнах да научавам за тялото си. И така е до днес.   

Но чакай да ти кажа какъв шок изпитах миналата седмица, докато си говорех с една приятелка. Оказа се, че не всички споделят моята гледна точка по отношение на соло забавленията. Не, не ти споменавам случайно въпросната скица – оказа се, че никога не е мастурбирала през живота си. Ама съвсем никога! Да, честно. След като събрах устата си от пода и прикрих широко зейналите си очи при това откритие, с огорчение я попитах защо, по дяволите!!!, никога не е оставяла пръстите си да я отведат към едно по-добро място. „Не ми се струва нормално, гнусно е и ме е срам“, беше отговорът.  

Странно, но факт: като никога останах без думи. Разбирам да те е срам, че баба ти те е хванала да гледаш извратено порно, окей! Но да си доставяш удоволствие сама определено не, даже напротив – чудесно е! Кое му е странното и гнусното на твоето собствено търсене на сексуална удовлетвореност? Не се и съмнявам, че съществуват хора, които търсят душевен мир или вярват в Господ или изпитват потребност от някакво друго божествено значение на живота си. Ами ако, щастието ти се намира между собствените ти крака? Дори не мога да си помисля как бих могла да живея живота си спокойно, без да съм опознала и разбрала напълно огромната сила на собственото си удоволствие. Боже опази! :-)))

За сметка на това, наистина ми е трудно да разбера какво е това колебание у нашия пол да изследваме дълбините на собствените ни зони на юг от талията и каква е цялата тази концепция, че това е едва ли не грях, или извратено. Нямаме проблем да се натъпчем с огромно Биг Мак меню на обяд, нито да изхарчим последните си 100 лв. за рокля, която ни е „говорела“ от витрината точно преди заплата. За сметка на това самозадоволяването се нарежда на първо място в класацията за най-срамни дела. Ама защо, бе момичета?! Всички ние сме образовани, уверени, стараем се да вземем живота си в свои ръце... защо това да не включва собствените ни вагини? Наши са си в крайна сметка.

Всеки знае, че мастурбирането е здравословно и съвършено нормално. Освен това, ако се научиш как да „обичаш“ себе си, ще ти е много по-лесно да доставиш удоволствие и на някой друг.

Тогава каква причина можеш да си измислиш, за да не се качиш на влака на любовта към себе си? Гарантирам ти, че веднага щом тръгнеш от гарата, ще се влюбиш в пътуването.

О, да! Ще минеш през много вълнуващи спирки и ще срещнеш интересни хора (Миналата седмица Райън Рейнолдс ме откара директно в Оргазмов град!). И понеже си единственият пътник можеш да оцветиш и разнообразиш въображаемото си пътуване точно, както си искаш. Времетраенето, скоростта и крайната дестинация също зависят само от теб.

Добре, мисля, че разбра каквото трябваше да разбереш. Време е да направиш тази седмица СЕДМИЦАТА. Намери време за себе си най-после. И вземи да изследваш и преоткриеш собственото си тяло по нов начин, защото си е твое и си го дължиш. Отпусни се и се наслаждавай на магията да бъдеш жена. Чу ли?!

P.S.: О, и не се притеснявай, обещавам ти, че няма да ослепееш! ;-)