Наистина Меган Фокс и Колсън се разделят?

Напоследък в мрежата се носят слухове за раздялата на една от най-скандалните двойки в Холивуд - Меган Фокс и Machine Gun Kelly .

И докато феновете се притесняват за бъдещето на своите идоли, журналистите на TMZ разбраха от източници, близки до двойката, какво всъщност се случва между тях.

Очевидно последователите на скандалната холивудска двойката могат да въздъхнат с облекчение, защото всичко в отношенията им, както винаги, е стабилно и добро. (Или поне така се опитват да изглежда).

"Напоследък се виждат рядко заради работа, но това не им пречи да поддържат връзката си. И слуховете за раздялата започнаха точно защото Меган и Колсън не се появяваха заедно дълго време и дори бяха забелязани сами на публични събития (което изобщо не е типично за тях).

5-те стъпки към перфектна фигура на Меган Фокс

Вижте повече

5-те стъпки към перфектна фигура на Меган Фокс

Ето каква диета спазва актрисата.

Припомняме, че за първи път започна да се говори за връзката им през 2020 г. след пускането на видеото на Machine Gun Kelly към парчето Bloody Valentine, в което се появи Фокс. Зрителите нямаше как да не забележат химията между тях, която се усещаше дори през екрана. През лятото на 2020 г. звездите потвърдиха романса си, като публикуваха обща снимка в социалните мрежи.

На 13 януари тази година Machine Gun Kelly направи предложение на любимата си. Говореше се дълго време, че за сватбата актрисата може да избере черна рокля. А дали ще се стигне до сватбата?