Наистина ли Алекс Родригес изневерява на Джей Ло?

Риалити звездата Мадисън ЛеКрой отговаря на слуховете за взаимоотношенията си с годеника на Дженифър Лопес

Риалити звездата Мадисън ЛеКрой отговаря на слуховете за взаимоотношенията си с годеника на Дженифър Лопес.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►► Плеймейтка към Джей Ло: Той не ти е верен

ЛеКрой застава сериозно зад думите си и дори заявява, че е готова да докаже твърденията си, подлагайки се на детектор на лъжата. E, трябва да признаем, че това си е сериозна заявка!

30-годишната телевизионна риалити звезда Мадисън ЛеКрой е обвинена в близки отношения с омъжени баскетболисти от Висшата лига. Според слуховете сред тях попада и половинката на Дженифър Лопес, 45-годишният Алекс Родригес. Главният герой в скандала обаче отрича тези клевети.

Близки до Мадисън твърдят, че тя често е имала онлайн видеовръзки с Родригес. А наблюдателни последователи веднага отбелязаха и факта, че Алекс доста често коментира и харесва снимките на ЛеКрой в Instagram.

Мадисън, разбира се не се съгласи с нито едно от обвиненията, но по-късно призна в интервю за Page Six, че е общувала с Родригес, но всичко между тях е било само "безобидни телефонни разговори". Тя твърди, че лично никога не се е виждала със спортиста.

„Беше преди година и не знам защо точно сега избухва всичко... Нямам нищо против да се подложа на детектор на лъжата... Никога не съм имала нищо общо с него. Всичко е лъжа. Не желая нищо лошо нито за негото семейството, нито за моето. Определено сме невинни в това, за което се говори“, казва ЛеКрой.