Ная Ривера изчезна безследно

Ная Ривера: обявена за мъртва, но още търсят тялото й.

Ная Ривера: обявена за мъртва, но още търсят тялото й.​

За изчезването на актрисата става ясно, след като откриват синa й сам на лодка в езеро в Калифорния.

Звездата от сериала „Клуб Веселие“ бе обявена за издирване, след като четиригодишният й син е намерен сам на лодка, наета под наем, насред езеро в Южна Калифорния. По данни на западните Ривера вече е обявена за мъртва, но все още се изидрва тялото й.

Полицейското управление на окръга потвърждава, че 33-годишната актриса изчезва след плаване по езерото Пиру в окръг Вентура, Калифорния, заедно с четиригодишния си син Джоузи Дорси.

Ривера и синът й са взели лодка под наем и заедно са се отправили навътре в езерото, но след като служителите, които отдават лодките са забелязали, че плавателното средство не е върнато и е забавено с три часа. Персоналът намира лодката с момченцето на борда, но Ривера няма и следа.

Служителите на департамента на шерифа на окръг Вентура заявяват пред NBC Лос Анджелис, че не подозират самоубийствен акт, а по-скоро смятат ситуацията за ужасен инцидент.

Преди броени дни актрисата сподели емоционално послание в Instagram: "Без значение годината, обстоятелствата или ежедневните трудности, с които се бориш, всеки ден е благословия. Използвай максимално днешния ден и всеки следващ, който ти е даден. Утре не е обещано".