Най-впечатляващите визии на "Еми" 2021

След като миналата година церемонията по връчването на наградите "Еми" се състоя онлайн, а звездите се включиха от домовете си по пижами, тази година знаменитостите имаха възможността да дефилират по червения килим в неотразими тоалети.

 
 

След като миналата година церемонията по връчването на наградите "Еми" се състоя онлайн, а звездите се включиха от домовете си по пижами, тази година знаменитостите имаха възможността да дефилират по червения килим в неотразими тоалети.​

73-то издание на наградите "Еми" тази година се състоя присъствено в Лос Анджелис. След една година без червен килим, наградите "Еми" се завърнаха, за да отпразнуват най-доброто от малкия екран.

Тази година церемонията премина в обичайния си формат, но организаторите допуснаха на нея да присъстват само знаменитостите, които са ваксинирани. Друга мярка за превенция на коронавирус бе звездите да бъдат придружени от не повече от четирима души.

Тоалетите на знаменитости са също толкова обсъждани, колкото и резултатите от самите награди. Може би най-голямо внимание привлече звездата от телевизионния сериал "Короната" Ема Корин, която изигра ролята на принцеса Даяна. Тя се появи в бледо жълта рокля Miu Miu.

Допълващи тоалета й бяха шапка и ръкавици с маникюр - дълги заострени нокти с тъмен лак.

Кои са другите звезди с впечатляващи тоалети, виж в галерията по-долу:

Галерия: Топ 10 на най-добре облечените звезди на "Еми"...

Виж всички снимки