Най-вдъхновяващите истории за сваляне на тегло през 2016

Събрахме невероятните „преди и след“ снимки на 9 жени, които тази година имаха смелостта да покажат трансформацията на телата си.

Тези жени са се скъсали от тренировки и са спазвали стриктен режим, за да постигнат зашеметяваща трансформация на телата си!

Галерия: Снимки "преди и след" на двойки, решили да...

Виж всички снимки

Още повече, че не се срамуваха да покажат снимките си „преди и след“ на света, което им донесе окуражителна вълна от лайкове. Вдъхнови се заедно с нас, че 2017 ще бъде най-активната ни и ползотворна година, в която и ние ще се променим към по-добро.

Роузи Меркадо

След като моделът на XXL дрехи свали 113 килограма с диета, упражнения и операция за изрязване на излишната кожа, тя нямаше как да не покаже постижението си. Поздравления, Роузи!

►►► Виж тук как да свалиш 6 килограма за един месец!

Рейчъл Греъм

След раждането на двете си деца, Рейчъл успява да свали излишните 45 кг, но както се случва в такива случаи, кожата й неминуемо увисва. Тя обаче показа резултатите в Инстаграм, за да окуражи всички жени, които преминават през същите проблеми, че тези последствия са нормални и са повод за гордост от постигнатото, а не срам и самосъжаление.

Мери Максуел

24-годишната жена свали 74 кг с помощта на гастрален пръстен, въпреки усложнения около поставянето му. Тъй като диетите и упражненията не могат да помогнат за отпусната кожа, тя започна да събира благотворителни средства за целта през сайта GoFundMe Page. За момента Мери е събрала 1704 долара от необходимите й 25 000.

Галерия: Най-модерните здравословни храни в социалните мрежи за 2016

Виж всички снимки

Андрю Тейлър

Ето и един смел мъж в класацията ни! Тази година той накара всички да му завиждат с хитроумната си диета. Той свали 32 кг за 100 дни, като е хапвал нищо освен картофи (и някоя и друга бира).

Хейли Смит

Тази 24-годишна жена определи своята цел на бъдеща булка, а именно – да свали 50 кг между годежа и сватбата си. И най-важното – успя да я спази!

►►► Виж тук причините, заради които не отслабваш!

Джес

Това е първата жена, която публикува „фалшива“ снимка за промяна на фигурата. На снимката отляво, тя държи тялото си отпуснато, а на втората е заела поза, която показва тялото й в най-добра светлина. Разликата между двете снимани в един и същи ден кадри се вижда с просто око. Целта на Джес беше да покаже на жените, че голяма част от фотосите „преди и след“ са подвеждащи и не трябва да влияят на самочувствието на жените.

Тифани Бриен

Не, Тифани не е бременна. Двете снимки са направени с 12 часа разлика, като лявата показва колко различно изглежда човек, когато коремът му е подут.

Ерика Луго

Снимките на Ерика са класирани като едни от най-харесваните с таг #WeightLossTransformation (#ТрансформацияЗагубаНаТегло) в Инстаграм, според говорител на социалната медия. Тя е свалила 68 кг.

Келси Уелс

Тя доказа, че най-ниското тегло в никакъв случай не е и най-привлекателното. На снимката вляво тя тежи 65 кг, на средната – 54 кг, а на дясната – 63 кг. Изводът е, че тренираното тяло е най-красиво, а то не се постига с глад и лишиния.