Най-разкрепостеният отпускар

    Е, прекрасна, готова ли си за лятната отпуска? Тогава сега е точното време да разбереш кой е най-разкрепостеният отпускар сред зодиакалните знаци!...

 
 

Е, прекрасна, готова ли си за лятната отпуска? Тогава сега е точното време да разбереш кой е най-разкрепостеният отпускар сред зодиакалните знаци! Особено в любимите ни all inclusive (защо не добавиш и едно ultra отпред).

Направихме своеобразна класация на начина, по който се държат разлчините зодии, когато почиват на all inclusive.

И дадохме 6-ото централно място на Девите. Странни хора, които си купуват почивка all inclusive, за да си починат като хората и да прекарат две седмици в пълен покой и блаженство.

Проблемът е там, че за разлика от Скорпиона, способен искрено да се наслаждава на най-тъмните страни на човешката натура, Девата сериозно вярва, че отива да си почива културно в някоя прекрасна страна, която е населена изключително и само с Деви: интелигентни и звездни личности.

Срещата със суровата реалност почти винаги изважда Девата от релси сериозно и задълго. В смисъл – докато барманът не се научи да отделя Девата от тълпата. Поне заради факта, че тя винаги му казва „Благодаря“, „Заповядай“, „Хубав ден“, той винаги ще й приготвя най-оригиналните коктейли с истинска текила.

Девата няма махмурлук от нея, защото от този момент до края на почивката тя няма намерение да изтрезнява.

Какво е поведението на останалите зодии виж в галерията долу.

Галерия: Как почиваш на all inclusive

Виж всички снимки

►►►Да почиваш и да отслабваш? Ето как това е възможво.

Събирането на багажа невинаги е кошмар. Ако си грабнеш тези 7 съвета за целта.

1. Носи си бутилки за многократна употреба

Защо? Защото винаги ще ти бъдат под ръка и са лесни за употреба.

Пластмасовите бутилки са удобни, надеждни и най-важното – не тежат! Ще можеш да ги пълниш с вода, където и да се намираш, и дори да слагаш в тях дребни предмети (като бижута, фибички и т.н.)

2. Вземи си найлонови торбички

Винаги слагай в багажа си найлонови торбички!

Те са идеални, когато опаковаш храната си за еднодневно пътуване или когато трябва да смениш хотела си и се чудиш къде да пъхнеш тоалетните си принадлежности. Ако се намираш на място, където липсва кошче за боклук – можеш да ги ползваш именно като такова. Да слагаш в тях мръсни дрехи, да пренасяш в тях всякакви предмети – идеални са за всичко. Освен това са устойчиви, стига да не ги разкъсваш и дърпаш.

3. Избирай подходящи дрехи

Ако на мястото, където отиваш, е горещо през деня и студено през нощта, опаковай дрехи, които попиват потта (като например естествен памук или Dri-Fit).

През деня ще ти държат сухо и хладно, а през вечерта ще ти пазят топло. Като бонус, те са леки и няма да заемат огромно пространство от куфара.

4. Сподели багажа си

Когато пътуваш с приятели или познати- разпределете дрехите си в различните куфари.

По този начин, ако багажът ти се загуби, ще имаш поне още един чифт дънки- например, в сака на сестра си. Когато подреждаш дрехите – не ги сгъвай на стотици ката, а ги навий като ролка – така ще спестиш място и ще предотвратиш евентуално намачкване.

5. С един куршум – два заека

За да олекотиш багажа си, опаковай предмети с двойно предназначение.

Вместо да носиш няколко шампоана, балсама и лосиона– си купи от видовете 2 в 1 или 3 в 1 и си реши проблема! Никога обаче не забравяй кислородна вода, лепенки за рани и алергозани, за да си подсигурена при порязвания, ожулвания и ухапвания от насекоми.

6. Режи наполовина

Когато заминаваш на почивка (или в командировка) за една или две седмици, пръсни всичко, което искаш да вземеш, на леглото си. 

След това раздели предметите на две купчинки – тези, от които наистина имаш нужда и такива, без които ще успееш да оцелееш. Хората винаги взимат със себе си ненужни вещи. Правейки това упражнение, ще получиш визуална представа за нещата, от които наистина се нуждаеш. Друг съвет: вземи си само 2 чифта обувки – един за през деня и един за вечерта. Добави сандали или джапанки, ако ще ходиш на плаж.

7. Защити личната си информация

Куфарите се губят. Портмонета и чанти се крадат.

Помисли за тези неприятни ситуации, като направиш копия на по-важните си документи – паспорт, лична карта, хотелски резервации, здравни карти. Сканирай ги и ги изпрати по имейл на себе си. Остави фотокопия и у дома си или у най-близките си хора. По този начин, ако се случи нещо лошо, данните ти ще са лесно достъпни и ще можеш да разполагаш с тях отново.