Най-прецаканите любовни срещи!

Хей, на всички ни се е случвало…

© iStock

Срещах се с едно момче, след като бях написала телефонния си номер с единствените средства, които имах. Рецепта за крем за премахване на брадавици и молив за устни. След няколко срещи разбрах, че е женен и съпругата му е бременна.

Айви, 23

Той беше няколко чаши напред с колегите, когато пристигнах. След час и половина каза, че трябва да отиде до тоалетната, но когато стана, изглеждаше, че вече е свършил работата. След това усетих вонята…

Ели, 24

На първата ни среща си поръчах десерт, без да знам, че в него има ядки, към които съм алергична. Започнах да повръщам и си тръгнах, редувайки цялата нощ леглото и тоалетната.

Вики, 21

15 въпроса за първа среща (освен обичайните)

Вижте повече

15 въпроса за първа среща (освен обичайните)

Защото „какво работиш“ е от изтъркано, по-изтъркано.

Всичко вървеше добре, докато не пусна любимата си касетка с хитове и не започна да рапира. Гледах през прозореца и чаках да се свърши този кошмар.

Алекс, 21

Заспах в киното на първата ни среща и даже съм похърквала, защото когато се събудих, няколко човека ме гледаха особено.

Криси, 26

© iStock

Той ме помоли да излезем заедно с майка му, за да се запозная с нея, докато тя пазарува. За мой ужас я покани и след това с нас в ресторанта, където тя започна да ми задава въпроси за работата ми, къде се виждам след пет години и какво търся в една връзка. Тръгнах си след първата чаша.

Софи, 25

Излязох на среща с момче, което срещнах, докато бях излязла с приятелка. Само след 15 минути той ме попита как се казва приятелката ми, намери я в Instagram и ми каза, че много му харесва и ми поиска номера ѝ.

Лили, 20

© iStock

Той закъсня два часа, след това се пробва да сваля барманката, а накрая имаше смелостта да ми предложи да отида в тях. (Не отидох).

Катрин, 27

Защо втората среща е по-важна от първата

Вижте повече

Защо втората среща е по-важна от първата

Струва си да се подготвиш точно за втората среща!