Най-после: Кайли Дженър показа Улф и разкри новото му име

Дали този път името на детето ще бъде окончателно?!

Снимка: @kyliejenner
Снимка: @kyliejenner

Феновете на звездата вече горещо обсъждат новото име на детето и не крият опасенията си, че тя отново ще го смени.

Дженър показа за първи път пред обществото снимки на сина си, който се роди през февруари 2022 г. Звездата публикува няколко снимки в Instagram, а в надписа към публикацията написа - (Aire), новото име на детето. Първоначално тя кръсти момченцето Улф, но след това реши, че това име не му подхожда.

Снимка: @kyliejenner

В мрежата се появиха различни преводи на името на детето от арабски, като някои сред тях дори са непристойни, което води и до съмненията на последователите на звездата, че Aire няма да бъде окончателното име.

Според Urban Dictionary "Aire" означава "най-добър приятел" на арабски, а на иврит, според Nameberry.com, "Aire" означава "Божи лъв".

Имайки предвид съвсем не безоблачния живот на Кайли и Травис - остава да разберем какво ще се случи окончателно с името на малкия им наследник. След раждането на дъщеря си Кайли и Травис си взеха почивка във връзката си, събраха се малко преди раждането на сина си и наскоро близките им отново съобщиха за раздялата им - във всеки случай на новогодишните празници звездите си почиваха отделно един от друг, въпреки че планираха да ги прекарат заедно.

Децата на Кайли носят различни презимена?

Вижте повече

Децата на Кайли носят различни презимена?

Защо децата на Кайли Дженър носят различни презимена?