Най-накрая! Брад официално има жена до себе си след развода с Анджелина

Връзката на Брад Пит с Инес де Рамон стана първият "истински" роман след развода му с Анджелина Джоли: "Той я представя като свое гадже".

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Връзката на Брад Пит с Инес де Рамон бележи "първата сериозна връзка" на актьора след развода му с Анджелина Джоли. Според списание People, Пит не крие аферата, а напротив - официално представя Инес като своя половинка.

"Това е първата истинска връзка на Брад след развода. Той я представя като своя приятелка", твърди източникът.

Той добави, че с появата на Инес животът на Пит се е променил: „Хубаво е да се види, че той се справя добре“, добавя вътрешният човек, отбелязвайки, че де Рамон прави Пит „много щастлив“.

Брад Пит и Инес де Рамон наскоро се появиха заедно за първи път на LACMA Art + Film Gala. Въпреки че все още не са позирали заедно, близки до двойката разкриха, че Пит и Инес изглеждали „влюбени“ и „много се смеели и се шегували с всички около тях“.


Брад Пит и Инес де Рамон забелязани на среща в Париж

Вижте повече

Брад Пит и Инес де Рамон забелязани на среща в Париж

Брад Пит беше забелязан да вечеря с приятелката си Инес де Рамон във френската столица.

За романса на 59-годишния Пит и 32-годишната де Рамон стана известно през ноември 2022 г., след като бяха забелязани заедно на концерт на Боно в компанията на Синди Крауфорд, Ранди Гербер и Шон Пен. По-късно те многократно бяха заснети от папараци заедно. Малко преди връзката си с Пит, Инес официално се раздели с актьора Пол Уесли.

Анджелина Джоли също коментира аферата на бившия си съпруг. Според източници актрисата, която не била в най-добри отношения с бившия си съпруг и баща на шестте ѝ деца, била недоволна от новата връзка на Пит и дори възнамерявала да се срещне с Инес, за да я предупреди: „Тя иска да поеме контрол над ситуацията и да се срещне с Инес лице в лице, вместо да наблюдава мълчаливо отстрани... Анджелина е уверена, че дори ако Инес не иска да я изслуша сега, тя може промени решението си в бъдеще.” .

Джоли не остана хладнокръвна: реагира на слуховете за новата връзка на Брад

Вижте повече

Джоли не остана хладнокръвна: реагира на слуховете за новата връзка на Брад

Как Анджелина Джоли реагира на новината за новия роман на Брад Пит?