Най-модерните цветове за 2020-а в облеклото

Показваме най-модерните цветове на 2020 г. в облеклото. Използвай нашия моден списък, за да бъдеш в крак с тенденциите.

 
 

Показваме най-модерните цветове на 2020 г. в облеклото. Използвай нашия моден списък, за да бъдеш в крак с тенденциите.

Виж как биха изглеждали Дисни принцесите, ако ходят на шопинг (снимки долу):

Галерия: Как биха изглеждали Дисни принцесите, ако ходят на...

Виж всички снимки

Модни цветове - Pantone 2020

Pantone вече определи модните цветове в световен мащаб и току-що съставихме пълен списък с тях.

1. Огнено червено

Популярността на огнено червеното се свързва преди всичко с активното феминистко движение. От дните на суфражетките и появата на червеното червило, огненият нюанс олицетворява гласа на жените. Бъди подготвена за това и облечи през пролетта на 2020 г. червено палто, панталони или ярки чанти и очила.

2. Изтъркан деним

Денимът е универсална материя, подходяща за всеки сезон. Но Pantone прогнозира, че този нюанс на синьото, вдъхновен от износените дънки, ще бъде не само основен, но и възможно най-модерен. Особено „вехтия деним“ ще бъде оценен подобаващо.

 

3. Канелена пръчица

Ако ти е писнало от захаросаните пастелни нюанси, премини тази пролет към тръпчивите нотки на канелата. Лесно е да се включи в ежедневния гардероб.

►►►Модни трикове за секси дупе

4. Натурален шафран

Жълтото е класически избор за пролетния и летния гардероб. Но този път на Седмицата ан модата се появиха по-дълбоки и по-приглушени нюанси на жълтото. Новият цвят почти преминава в охра, но се задържа на границата. Шафранът изглежда особено впечатляващ в комбинация със сатен и коприна.

5. Бискайско зелено

Бискайското зелено е кръстено на Бискайския залив, защото е също толкова освежаващо и охлаждащо, колкото водната стихия. Искаш ли да се отдадеш на релаксация? „Обгърни се“ в хладния зелен оттенък, който плавно се превръща в лазурен. Кое зелено ще бъде от значение:

• студено тъмнозелено;

• маслинено зелено;

• неоново зелено;

6. Класическо синьо

Друг успокояващ и основен нюанс е наситено синьо. Най-модерният цвят на 2020 г. вече се носи от Меган Маркъл, Селин Дион, Хайди Клум и Ким Кардашиян.

 

7. Портокалова кора

Живият оранжев оттенък също се озова в любимите на Pantone през 2020 година. Цитрусовите тонове могат да се видят в дизайнерските колекции и в стила на популярните знаменитости. Основното правило е да балансираш облеклото и да комбинираш оранжевото с неутрални кремави нюанси.

►►►Модните грешки, които всеки прави на 20 години

8. Синьо-зелено

Ако „изтърканият деним“ е вдъхновен от илюстрации на списанията от 90-те, тогава „синята мозайка“ ни връща към традициите на художествената живопис. Грациозно и по-изискано синьо с нотки на зелено може да бъде включено в небрежния ти ежедневен стайлинг.

 

9. Зряло грозде

Модните тенденции през 2020 г. ни казват, че през пролетта ще има повече лилаво, отколкото розово. Синьо-лилавият оттенък изглежда добре със светли и текстурирани материали.

10. Сушен чесън

Жълтото и зеленото днес са на върха на популярността. И ако ги смесиш, получаваш по-оригинален и неутрален нюанс на сушен чесън. Подобно на класическото синьо, този цвят вече е оценен от някои известни личности. Например, Кейт Мидълтън.

11. Розов корал

Живият корал е заменен от по-светъл нюанс - розов корал. 

Други популярни неутрални нюанси са:

• класическо сиво;

• светлосиньо;

• блестящо бяло;

• крем;

• нежно каки;

• пясък.