Най-горещите му точки... там долу

Интимното му въоръжение притежава няколко „слаби“ местенца.

 
 

Интимното му въоръжение притежава няколко „слаби“ местенца. Обзалагаме се, че щом ги улучиш, ще предизвикаш мощна експлозия. Ние ще идентифицираме местонахождението им, а на теб разчитаме да засечеш „врага“ и майсторски да му натиснеш спусъка!

Повечето момчета изгубват ума и дума още в момента, щом ръката ти се озове до слабините им. И... в такъв момент надали им е до подробни обяснения кои от триковете ти им действат най-взривоопасно. И макар че наистина оценяват жеста, без напътствия понякога е трудно да откриеш накъде точно да насочиш вниманието си.

Всъщност, пенисът и обкръжаващата го зона са облагодетелствани с няколко определени точки, където са струпани цял куп нервни окончания. Щом ги опознаеш, можеш да овладееш разнообразни техники за стимулацията им и сексът с теб всеки път да бъде напълно ново и адски вълнуващо преживяване. Няма да те оставим да се оправяш сама в това палаво предизвикателство, разбира се! Разработихме ти специална карта на вълшебните местенца от анатомията му и... план на действие, за да му приложиш най-ефикасните еротични магии.

Виж кои зодии правят най-добрия орален секс в галерията долу:

Галерия: Зодиакалните знаци, които правят най-добрия орален секс

Виж всички снимки

В-точка

Къде е: Върхът на пениса – или главичката от ръбчето нагоре – е зареден с почти толкова нервни окончания, колкото твоя клитор. С други думи – тази точка е суперчувствителна и докосването й ще му достави невероятна наслада, но точно както при клитора, ако прекалиш, може да го заболи.

Секси техники: Постави едната си ръка в основата на ствола, а другата над нея, така че целият му пенис освен главичката да е покрит от ръцете ти. После я перни с език съвсем набързо. Редувай тази маневра с леко подухване. Влажният ти език и охлаждащият ти дъх определено са неочаквано добра комбинация. За да го изненадаш със суперинтензивни усещания по време на секс, го възседни и поне в началото не го поемай целия вътре в теб. Вместо това се премествай нагоре и надолу само над върха на члена му. Веднага след това му избягай напълно, а после поеми само първите 3-4 cм. „Стоп-старт“ техниката над най-чувствителната му точка ще го възбуди още повече.

О-точка

Къде е: Точката, където пенисът среща тялото му (основата) е силна ерогенна зона и правилната й „обработка“ всъщност ще му помогне да издържи по-дълго. С някои определени хватки можеш да контролираш притока на кръв към члена и да задържиш оргазма му толкова дълго, колкото искаш. Обърни специално внимание на това местенце, защото е фасулски лесно да го задържиш в играта, докато наваксваш на темпото му и се оставиш в негови ръце и така... докато наближиш върха.

►►►53 техники да докосваш най-горещото му място

Секси техники: С помощта на палеца и показалеца си образувай „пръстен“ около основата на пениса му. Започни да го обработваш с другата си ръка в посока нагоре от „пръстена“ и подръпвай с умерена сила. Когато достигнеш главичката, върни ръката си обратно надолу до стартовата позиция и започни отначало. Пръстите ти в основата блокират притока на кръв към ствола на члена и му позволяват да остане възбуден, без да свършва. Движенията на другата ти ръка пък помагат на циркулацията на кръвта в ствола и така той е по-твърд от всякога.

Искаш да си доставите едновременен оргазъм? Накарай го да ти каже щом е на ръба да свърши. Ако ти все още не си на тази вълна, щом ти даде сигнал, се добери до долното му аз между телата ви (това се случва най-лесно в мисионерската) и го хвани, така че юмрукът ти да докосва долната страна на пакета му. Тази смесица от усещания ще бъде достатъчна, за да издържи още малко. За още по-интензивни емоции можеш да плъзгаш ръката си нагоре-надолу. Щом започнеш да се изкачваш към върха, спри. Той ще те последва почти веднага заради внезапната възможност целият му пенис да проникне в теб.

Ф-точка

Къде е: Има една зона, която абсолютно винаги трябва да участва в репертоара ти там долу: френулумът (юздичката) – точката от долната страна на члена, където стволът се среща с главичката (търси онова миниатюрно леко повдигнато израстъче кожа). Тя е и мястото, където се пресичат всички нервни влакна, които усеща върху главичката. Щом й обърнеш внимание, той продължава да се чувства страхотно, дори когато се насочиш към друга част от скъпоценностите му.

Секси техники: Хвани здраво с ръката си основата на пениса му и съвсем лекичко усуквай напред и назад. През това време използвай възглавничката на показалеца си, за да я претъркулваш продължително върху юздичката. Въртеливите движения имитират това, което прави другата ти ръка. Така по безценен начин едновременно стимулираш и двата края на инструмента му!

Още по-лесно е да взривиш Ф-точката му по време на секс. Причината? Пенисът е така устроен, че кожата по повърхността на неговото съкровище се мести напред и назад, докато прониква в теб и позите, които му позволяват повече движения, създават мощно триене, точно където трябва. Насочете се към кучешката и му дай разрешение да стане наистина див поне за няколко секунди.

►►►Сбъдни неговото най-съкровено секс желание

С-точка

Къде е: Скротумът е двойната „торбичка“, която приютява скъпоценните му тестиси. Вероятно си виждала онази стресирана реакция, когато направиш каквото и да е по-рязко движение в близост до тях. Определено трябва да се отнасяш деликатно с топките му, но не чак толкова, че да пренебрегнеш едно местенце с взривоопасен потенциал върху тях. Говорим за ивичката помежду им, която разделя скротума на две части. За голямо съжаление повечето мацки се заиграват с тестисите му, но не й обръщат нужното внимание, а тя е изключително отзивчива на директна стимулация. Само бъди внимателна: при някои момчета усещанията там са прекалено интензивни. Докосвай я съвсем леко за няколко секунди. Ако се дръпне, по-добре се оттегли.

Секси техники: Изправи палеца и показалеца си напред и ги допри един до друг, както когато показваш, че нещо е малко. Постави палеца си в началото на тази секси ивичка там, където се среща с основата от горната страна на пениса му, а показалеца на същото място от долната му страна. Стисни лекичко сякаш се опитваш да срещнеш пръстите си, а после отпусни. Повтори тази процедура няколко пъти. Повечето мъже обожават лекото притискане на топките им, но налягането точно върху това ръбче е направо разтреперващо. Когато и двамата сте разгорещени, го възседни. Достигни въпросната точка с ръката си и нежно я одраскай с едно пръстче (използвай движението за „Ела насам“). Ако продължиш да му прилагаш това простичко докосване до края... ами, буквално ще експлодира от удоволствие.

П-точка

Къде е: Нежната зона между тестисите и ануса – перинеумът – има свръхмощен оргазмен потенциал. Кожата там е по-деликатна, съответно нервите са по-лесно достъпни. Докосванията върху перинеума, докато се трудиш над члена му, създават еротична комбинация, която ще сътвори чудеса с възбудата му. На всичкото отгоре перинеумът се намира точно над простатната жлеза (мъжката G-точка), така че ако го притиснеш достатъчно ще се добереш и до тази ерогенна зона, за да удвоиш удоволствието му.

Секси техники: Докато му демонстрираш уменията си по френски, спри да глезиш ствола му с езика си и премести устните си над тази точка на насладата му. Допри ги там сякаш си на път да я целунеш, но вместо това лекичко засмучи кожата отдолу. Деликатният вакуум, който създаваш, привлича точното количество кръв в областта, за да потръпне от удоволствие.

П-точката е лесно достъпна в мисионерската поза. Просто се присегни между краката му и я притисни със ставата на пръста си (рискуваш да го одраскаш, ако си служиш с връхчето на пръста си). Променяй силата на натиска, за да не го оставиш да свиква или да се отегчи от еднаквото усещане. Щом наближи върха, притисни още по-силно, за да увеличиш мощността на оргазма му.

Мъжки потреби

Няколко джунджурийки у дома, за чийто еротичен потенциал едва ли някога ти е хрумвало.

►►►9 начина да го възбудиш независимо къде сте

Затоплена хавлия

Тестисите се наслаждават на топлината много повече от всяка друга негова интимна скъпоценност. Затова ги увий със затоплена хавлия и съвсем леко ги стисни през нея.

Връзка за обувки

Увий я само веднъж през средата на ствола на пениса му, за да останат свободни двата й дълги края. После, докато доставяш порция орален секс на главичката, му подръпвай „юздите“ и ги усуквай нагоре и надолу. Триенето, което създаваш, ще го разтърси.

Манго

Ледът може да бъде прекалено студен за чувствителната зона. За сметка на това охладеният плод е точната температура, която предизвиква приятно потръпване. Сдъвчи малко парченце манго (не го гълтай) и поеми пакета му в устата си. Всъщност, подходящи са всички плодове, които не са прекалено кисели (от тях ще щипе!).

Дантелено бюстие или сутиен

Съблечи го, увий го около ръката си и я плъзни по пениса му. На допир дантелата е малко груба материя, но е и неочаквано възбуждаща.

Гребен с редки зъбци

Време е за малко напрежение. Плъзни гребена по ствола на долното му приятелче като го пристискаш съвсем леко, така че да не го нараниш. Лекото драскане кара кръвта да циркулира по целия му пенис.

Топче памук

Гъделът, който предизвиква това малко пухче, ще го накара да копнее за повече нежност. Подразни го няколко минути, прокарвайки го нагоре и надолу по дължината на пениса и около тестисите, преди да пристъпиш към по-сериозни действия.

Какво умира да чуе

Не само ние имаме нужда от сигурност. Прошепни „Искам да го правя постоянно,“ докато докосваш пениса му, за да разбере, че си луда и по двамата.